Ülkede kara para var onu baz almış olmalılar. Şöyle normalde bankada vs 1 dolar 10 peso ise kara parada 90-100 pesoydu. Bu sürekli değişkenlik gösteriyor. Bu paraya ulaşmak ve kaçakçılığını yapmak inanılmaz kolay. Zaten ucuz bir ülke parasının 8-9 kat değer kaybetmesi daha da ucuz yapıyor. Yönetimden kaynaklımı bilmiyorum ama kötü. bizim ülkemizdede iç savaş var ama ben bizim ülkemizde hiç aç kalmadım. Orda 2 gün boyunca yiyecek yer satan biryer aramıştım heryer kapalıydı. Kaçak paracılar yüzünden başka ülkeye kaçak sokuldum falan. En sevmediğim ülkedir Venezüela ama saygı eksikliği ve koyunluk konusunda hiçbir ülkenin eline su dökemeyiz. Her yönetim çalar ben olsam bende çalarım ama bizim içinde bulunduğumuz durum çok başka bence. Yani demem o ki ne dünyanın en kötü yönetilen ülkesiyiz nede herşey yolunda. Siyasete girmiycem.
İşe geç kaldım aynı Zamanda koşturuyorum yazım hatalarım devrik cümlelerim olabilir affola.
İşe geç kaldım aynı Zamanda koşturuyorum yazım hatalarım devrik cümlelerim olabilir affola.