Mardin İl Temsilcisi
- Motosikleti
- Yamaha XS
Devir ile hızı bir tutan motorcuları severim onları üzmeyin 
Arkadaşlar bu motoru düşünüyorum ama bu stop etme sorununu daha çözemediler mi? Başka ne kronik sorunları var?
Birde hala alınır mı bu motor fiyatına göre.
Bajaj bayisindeki eleman abi alma bekle martta al yeni modeller gelecek fiyalar ucuzluycak falan dediydi.
Stop etme sorunu yeni yazılımla çözüldü ama hala bir kaç arkadaş var forumda sorunu çözülmeyen
Bana göre bu paraya alınabilecek başka motor yok parasını hakediyor
Fiyat konusunu bilemem ucuzlarmı yoksa binermi
Herkese iyi aksamlar.
Yeni Rs 200 aldim. Motordan cok memnunjm tek sikintim su an daha 100 bile olmadi ama calistirinca digital hiz gostergesi ve devir saati hemen calismiyor. Saati ayarlamama ragmen oda bozuluyor her seferinde. Servis yeni gosterge talebinde bulundu ve parca gelince degisecek. Yani motor parca degisecegi icin biraz canin sikildi. Onun disinda motor keyif veriyor.
Evet hiz gostergesinde isik gelmeden once sag alt kosede bazi harf ve sayilar cikiyor ardindan isik ve ekran geliyor
arkadaşlar bir sorum olacak geçen gün motor kullanırken köpeğin biri havlayarak üzerime geldi. korktum az kaldı motoru devirecektim. neyse bastım gaza köpek yetişemedi. ben yeni kullanıcı olarak siz deneyimli sürücülere soruyorum böyle anlarda nasıl davranmak daha doğru olur.

Motoru 10 gün önce servise bırakmıştım. Göstergenin nemlenmesi, bazen marş basmaması, marş bastıktan sonra göstergenin sanki kontağı ilk açtığımda ki gibi kendini kontrol etmesi, denge sensörü, ön tekerden gelen gıcırdama gibi sürtme gibi bir ses, stop etme ve bazen kontağı ilk açtığımda benzin pompası sesinin gelmemesi problemlerini yazdırmıştım. Bugün aradım sadece benzin pompası siparişi vermişler. Dedim ee gösterge, ön tekerden gelen ses vs unutmuşuz, bakamadık daha dediler. Ekrem Beye mail attım umarım ilgilenir