Bugün ilk kez karda sürüş yaptım. Zemin baya buzlanmış. Dişli lastik şart oldu
Devamı gelecek...
https://www.youtube.com/watch?v=Yphu6OqHK58
Facebokta kuba black cat türkiye
Arkadaşlar uzun süredir bu formu takip ediyorum üşeniyom abone olmaya o yüzden yazmadım,bu kategoride yeni başlayan için cros meraklıları için en iyi seçim,motoru 4 ay oldu alalı,çok hafif orta 1.85 boya kadar olanlar için çok ideal,yağ filtresi çok hoşuma gitti metal süzek koymuşlar benzinle temizle tak,lastik olayı çok can sıkıcı ancak bu lastikle bile 2 zamanlı tm ve ktm 450 exc nin çıktığı heryere çıktım dağlık arazide kuru zeminde.Lastik olayını hemen çözelim istedim aradığınız lastik kenda marka sahibindende ada motor sakarya diye arayın bulursunuz fiyatı 185 tl, sofuoğlunda da var o da gidip ilk verdiğim adresten alıp 200 e satıyomuş.malum sosyal paylaşım sitesinde kuba black cat türkiye diye bi grup açmıştım üye olursanız memnun olurum ordan haberleşmek daha kolay,başka sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.debriyaj balatası 15 lira ben göbeğiyle bir var mış onu aldım arkadaşım deiştirdi saolsun.yağ olarak size tavsiyem eğer ki arazide kullancaksanız düşük viteste üst devir çevireceğiniz için ipone pahalı gelirse eğer tam sentetik castrol power racing 10-50 yağı şiddetle tavsiye ederim özdilekte 30 lira yağcıda pazarlıkla 25 e alırsınız ayrıca yağ haznesi 1.1 litre 2 paket alıp 100 gram kadar ilave etmeyi unutmayın,rodajı iyi yapın ilk 500 km rodajda sakın direk o fabrikanın dandik yağıyla araziye vurmayın, normal motorda devir arttıkça hızlanıyorsun yolda bi taraftan motor bloğu soğuyor.arazide düşük vites üst devirde yavaş gidildiği için normal bi commuter motora göre daha fazla ısınıyor,bu çinlinin tek olayı tam sentetik kaliteli yağdan kullanmaktan geçiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:01 ----------
Arkadaşlar uzun süredir bu formu takip ediyorum üşeniyom abone olmaya o yüzden yazmadım,bu kategoride yeni başlayan için cros meraklıları için en iyi seçim,motoru 4 ay oldu alalı,çok hafif orta 1.85 boya kadar olanlar için çok ideal,yağ filtresi çok hoşuma gitti metal süzek koymuşlar benzinle temizle tak,lastik olayı çok can sıkıcı ancak bu lastikle bile 2 zamanlı tm ve ktm 450 exc nin çıktığı heryere çıktım dağlık arazide kuru zeminde.Lastik olayını hemen çözelim istedim aradığınız lastik kenda marka sahibindende ada motor sakarya diye arayın bulursunuz fiyatı 185 tl, sofuoğlunda da var o da gidip ilk verdiğim adresten alıp 200 e satıyomuş.malum sosyal paylaşım sitesinde kuba black cat türkiye diye bi grup açmıştım üye olursanız memnun olurum ordan haberleşmek daha kolay,başka sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.debriyaj balatası 15 lira ben göbeğiyle bir var mış onu aldım arkadaşım deiştirdi saolsun.yağ olarak size tavsiyem eğer ki arazide kullancaksanız düşük viteste üst devir çevireceğiniz için ipone pahalı gelirse eğer tam sentetik castrol power racing 10-50 yağı şiddetle tavsiye ederim özdilekte 30 lira yağcıda pazarlıkla 25 e alırsınız ayrıca yağ haznesi 1.1 litre 2 paket alıp 100 gram kadar ilave etmeyi unutmayın,rodajı iyi yapın ilk 500 km rodajda sakın direk o fabrikanın dandik yağıyla araziye vurmayın, normal motorda devir arttıkça hızlanıyorsun yolda bi taraftan motor bloğu soğuyor.arazide düşük vites üst devirde yavaş gidildiği için normal bi commuter motora göre daha fazla ısınıyor,bu çinlinin tek olayı tam sentetik kaliteli yağdan kullanmaktan geçiyor.face de kuba black cat türkiye grubuna beklerim