Atarlı , Küfürlü Motovlogger lardan sıkılanlar için kaliteli bir kanal "MOTOBABA"

Blogger ı biliyorum da vlogger ne ki gençler. kursa gitmeden ingilizce konuşacağız bu gidişle :bounce:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
1200 aldım
Ne zamandır istiyordum ucuza denk getirince kaçırmadım.
2. Motor diye aldım bir aydır sadece ona biniyorum.
Seyrek çıktığım halde 2 bin km yapmışım.
Her çıktığımda 50-100 kmlik güzergahlar belirliyorum.

Ben değil motor istiyor.:)

Bir kamera da ben mi alsam naapsam?!:)
Lö motorcu diye vlog yaparım.:)

Benim motorun ehlileştirilmemiş olanını almışsın dostum , nasıl bari 170 tane japon beygiri hakkını veebiliyormu asfaltın :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Benim motorun ehlileştirilmemiş olanını almışsın dostum , nasıl bari 170 tane japon beygiri hakkını veebiliyormu asfaltın :)
Bende ki 110 beygir hocam.
Eski sahibi öyle kullanmış bende bulaşmadım.
Zaten beygir lazım olursa ötekinde bol miktarda var.
:)

Sti

Motobaba cidden kaliteli bi vlogger ve konusmasindan egitim seviyesinin gercekten yuksek olduguda anlasiliyo,trafikteki surus karakteri,tavri davranisi bence gayet yerinde,basarilarinin devamini dilerim.

Videolarını ilk izlediğim andan itibaren abonesi olup şahsen irtibata da geçtim.Böyle kanalların çoğalması lazım.ÖZellikle hocaların nezlinde yapmış olduğu muhabetler ve teknik konularda verdikleri bilgiler beni çok cezbetti.Bir GİS akademiden "tam eğitimli" bir motosiket kullanıcısı olarak vieolardan keyif aldım,ileride değerli hocalarımızdan da ekstra yol eğitimi almayı düşünüyorum.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Neden 110 beygire indirilmişki ? Ehliyet yüzünden olmasa gerek...

Değil hocam Fransa beygir kısıtlamasını kabul ettiğinden beri motosikletler kısıtlı olarak satılmaya başlandı.
Benim motorda 85 kw olarak satılıyor.
Kısıtlamayı kaldırmak kolay. Bir çok motosiklette gösterge panelinden yapabiliyorsun.
Ben şu an için gerekli görmedim.
İlerde sıkıntı yaratırsa açarım.
Yani eleman 60 bin km kullanmış gerek görmemiş bana niye lazım olsun diye düşündüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar