Yeni SYM GTS 250 EVO İLE ARANIZA KATILDIM İSTANBULDAN SEVGİLER

Tüm MT ailesine selamlar,
Aranıza bugün almış olduğum GTS evo ile katıldım.İstanbul Anadolu yakasındayım.Herkese saygılar :cat:

60.000 kullandım tık demedi .. gene almayı düşünüyorum sana hayırlı olsun ,, güle güle kullan

2006 MODEL 40.000km de temiz 5.000tl satıyorum arkadaşlar karbüratörlü modeli.Jantlar evoda ki gibi siyahtır motor da siyah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakımı çok kolay motorun artık scooter tamirinide öğrendim ya bana oyuncak gibi geliyor kayış balata vsvs çok kolay ::D

kuzenimde gts evo var bende hd2 memnunummm :D

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürün.

Teşekkürler,daha iyisi sizlerin olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

60.000 kullandım tık demedi .. gene almayı düşünüyorum sana hayırlı olsun ,, güle güle kullan

Aynen dediğin gibi çok sağlam motora benziyor aldığım için çok mutluyum valla :D Bence sende yine al eğer scootercıysan bu bize yeter abi daha ne:D

Hocam hayırlı olsun aracınız anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz

Arkadaşlar kolay gelsin hepinize bende 250 cc bir sctoor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Arkadaslar kolay gelsin herkese bende bir sctoor almayi dusunuom oncesinde cbf 150 ve 250 kullanicisiydim ama sctoora donecem bütcen 15 bin sizce ne olabilir sym kullanicilarindan da genel fikir almak istedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Arkadaslar kolay gelsin herkese bende bir sctoor almayi dusunuom oncesinde cbf 150 ve 250 kullanicisiydim ama sctoora donecem bütcen 15 bin sizce ne olabilir sym kullanicilarindan da genel fikir almak istedim

Sym gts 250i gayet kaliteli ve keyifli ayrıca yakıtı iyi tavsiye ederim,ama bütçenin musait olması bakımından sym nin 400 lüğüne de bakabilirsiniz (ikinci eli biraz yavaş galiba)..kullananlar onun da çok iyi olduğunu söylüyorlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

abs xmax der susarım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar