beyler bugün halk sigortaya 134 tlye yaptırdım 16 plaka
Konu durgun madem canlandıralım. Uzun süre bu motoru kullanmış ve her şeyini tanıyan, bilen insanların fikrini merak ediyorum.
Arka fren diske çevrilirse ne kadar faydası olur, ne gelir, ne gider?
Hindistan da satılan 180cc nin beygir gücü 17.2. Ülkemiz de satılan 150cc nin beygir gücü 13.6. 180cc ye çıkarma gibi bi isteğim var. Şu an değil, ileri de. Faydaları ve zararları nelerdir. Hız 15-20 km artıyor diye biliyorum, frenler bu hızı durdurmaya müsait olur mu?
K&N gibi performans hava filtreleri bizim motorlar da etki yaratır mı?
İstek ve planlarım bu şekilde; yaz mevsimine doğru arka kampanayı disk fren yapacağım. 180cc ye yükseltip daha sonra egzos ve hava filtresi modifiyesi yapmak istiyorum. Amacım tamamen performans artışı sağlamak. Bunlar dışında tavsiye ve tecrübelerinizi de paylaşabilirsiniz.
Teşekkürler.
Traveler sorularını cevaplayayım
1 disk yapılır maliyeti nedir bende araştırdım fakat ne disk nede kaliper bulabildim birde tornacıda yaptıracağın jant göbeği var o adamın insafına kalmış
2 Frenler sorun olmaz garanti olsun dersen benim gibi çelik fren hortumu tak ama 180 cc kitlerde iki kalite var heryerde orjinal parça diye satılıyor ama çin malı parça çok buna dikkat etmek gerek orjinal olduktan sonra krank mili 180 ve 150 cclerin aynıysa zararı olmaz
3 Bende k&n filtre var ben yeni filtre almak zor geldiğinden ve uğraşmayı sevdiğimden aldım egsoz ve hava filtresi değişimiyle performans artışı zor aksine düşer çünkü karbüratör ve egzantirikler aynı kalacak ama alt devirde geri basınç egzoz değişince yok olacaak düz hava filtresinden bir zarar görmedim yararda görmedim
bu arada karbüratöre sakın ellemem herkesede elletme ben çok uğraştım en sonunda yeni karbüratör aldım
eğer arka fren işini yapmayı düşünürsen bende varım çelik fren hortumu istersende yardımcı olabilirim