- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
X Max 250 Scooter aldım yeni. Daha önce 2 ay kadar scooter kullanmıştım ama bunda yaşadığım problemi pek yaşamadım.
Scooterım ABS Modeli normal kullanımda hiç bir sorunum yok.
Fakat yokuşta durmak zorunda kaldığımda bazen frenleri sıktığımda motor yan yatmaya başlıyor ve motoru taşıyamaz oluyorum.
Konuyu araştırdım fakat yokuşta nasıl kalkılacağını anlatan şeyler buldum hep.
Benim ki zaten scooter olduğu için problem yaşamıyorum kalkışta.
Ama dik yokuşta durmak zorunda kaldığımda motor azcık sola yada sağa dönük olsa freni sıktığımda hemen yan yatıyor.
Yokuşta durarak U dönüşü yapmak zorunda kaldığımda ise işkence haline dönüşüyor..
X Max 250 Yüksek ve geniş seleli olduğu için 175 cm boyumla ayaklarımın uçları değiyor yere.
Bu konuda bir püf noktası var mı? Ya da bir taktik.
Motor hafif yattıktan sonra panikle gaz kolunun hakimiyetinide yitiyorum bazen. Kaldırmak için çabalarken istemsiz şekilde çevirebiliyorum.
Tehlike oluşmaması için tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim herkese.
Şimdiden teşekkürler.
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
X Max 250 Scooter aldım yeni. Daha önce 2 ay kadar scooter kullanmıştım ama bunda yaşadığım problemi pek yaşamadım.
Scooterım ABS Modeli normal kullanımda hiç bir sorunum yok.
Fakat yokuşta durmak zorunda kaldığımda bazen frenleri sıktığımda motor yan yatmaya başlıyor ve motoru taşıyamaz oluyorum.
Konuyu araştırdım fakat yokuşta nasıl kalkılacağını anlatan şeyler buldum hep.
Benim ki zaten scooter olduğu için problem yaşamıyorum kalkışta.
Ama dik yokuşta durmak zorunda kaldığımda motor azcık sola yada sağa dönük olsa freni sıktığımda hemen yan yatıyor.
Yokuşta durarak U dönüşü yapmak zorunda kaldığımda ise işkence haline dönüşüyor..
X Max 250 Yüksek ve geniş seleli olduğu için 175 cm boyumla ayaklarımın uçları değiyor yere.
Bu konuda bir püf noktası var mı? Ya da bir taktik.
Motor hafif yattıktan sonra panikle gaz kolunun hakimiyetinide yitiyorum bazen. Kaldırmak için çabalarken istemsiz şekilde çevirebiliyorum.
Tehlike oluşmaması için tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim herkese.
Şimdiden teşekkürler.