Altın Elbiseli Adam programında 20.750 olan MT07 için bi 24 lafı geçti arada. Oha oldum. Bu motoru almayı planlıyodum baharda, ama 24 olursa alamam çok net. Alabiliyo olsam da almam.
Gelir babacim 2016 model, her markada olur bu
He normal diyon...!
güzel güzel 2. ellerede zam demek bu yeni ybr aldım bunu begendim
Kafaya gel !
1300 tl asgari ücret olucak ocak itibari ile bu açığı bir yerlerden kapamak lazım pirinçe zam ekmeğe zam meyve sebze zaten zamlanıcak.
et tavuk balık bunlarada inceden bir fiyat yükselticekler.
doğal gaz su elektrik zaten otamatiğe bağlandı standart olarak her ay kullanım oranında zamlanıyo. pazardaki hıyar diye tabir edilen salatalığın bile fiyatı yükseliyo fakat türkiyede yaşam mücadelesi veren salatılığın (insanın) değeri yükselmiyo tersine düşüyor.
bu kadar kendi kendini sadakaya mecbur bırakan millete haşırt the blackboard iyi gelir.
yamahada fiyatları yükseltir hakkettiği için değil tabiki.
Cem yılmaz eskiden bir stand up programında BBG evindeki bir olayı tiye alırken şu sözleri sarfetmişti
bana çok yanlış yaptılar ulan o ..öt bende olsa banada ne yanlış yaparlar
sanırım bu söz günümüze daha uygun BİZE ÇOK YANLIŞ YAPTILAR ............................................................
Yukarı da onca şey yazdım harbiden arkadaşın kafaya gel yaani bizim hıyarımız bitmez işte memlekette.Şu forumda da yazılanları okuyarak cevap veren sayılı adam vardır zaten rezalet ya.!! Nicke bak zaten hortumlanan kendi ama tecavüz kaçınılmaz ise arkadaş demek zevk alıyor bundan
Bazilari zam gelsinde adam 0 i 15 olan motoru 14 e koymasinlar yazms yahu türkiyede yaşadığımız gerçeğini unutuyosunuz bazen. Eger o motorun 0 i 16 olursa aa cok pahali oldu 14 e koymayayimmi dicek adam gidip 15 e koycak bu sefer. Sizin mantik doğru olmasi gereken o degil etikte degil ama burasi Türkiye.