- Konu Yazar
merhaba mt uyeleri . dun motomaxtan 300 tlye pantolon da alarak ayakkabi haric tum ekipmanlari tamamlamistim . ama ceket olarak cok yazlik bi ceketim var 4 mevsim ceketi almak istiyorum hazir ankaraya gelmisken sizce alinirmi dun hudsonda denedim gayet oldu ustume tasarimi cok hos ve sirt bel korumasi yok istedigim seyde buydu ayri almak istiyorum cunku . ama ilk dega duydugum bi marka korumalari sertifikali fransiz bi sirketmis . kullanan ve kullanici yorumlarini duymak isterim taa 2009 da bi konu var 6 yil olmus 6 yil onceki konudan alcagim fikir pek garanti olmicak diye konu actim ...
edit : fiyati 160 € di bu arada 500 ₺ civari . yazim hatali icin kusura bakmayin telefondan yazdigim icin olabilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
kullanan yada bilen yokmu guncell
edit : fiyati 160 € di bu arada 500 ₺ civari . yazim hatali icin kusura bakmayin telefondan yazdigim icin olabilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
kullanan yada bilen yokmu guncell