Motosiklet egzozları çok çirkin

Arkadaşlar banamı öyle geliyor bilmiyorum ama çok kalitesiz geliyor motosiklet egzozları ktm egzoz koymuyor bazı motorlara daha doğrusu egzoz borusu uzun değil gizlemişler sanki siz ne düşünüyosunuz ?

yamaha-r15-vs-ktm-duke-200-vs-honda-cbr250r_1.jpg

2014-KTM-RC390-Wallpaper.jpg

Hadi Honda'nın eksoz neyse de, Ktm'nin karenajın altına saklanmış eksozunun neresi çirkin ?

Baca gibi yandan uzunca kromaj borumu olması lazım ?

Motorunu alıp ferik egzosa gidersin, istersen sana eifell kulesinden bile egzos yapalar sen tatlı canını sıkma böyle şeyler için

Çok gereksiz bir konu sabah sabah baydı resmen (1'de uyandı). Sevmiyorsan yapıcak bişi yok kestirip saklarsın zevk meselesi bu.

forum bu tür konular için açılıyor illa motor çok yağ yakıyor ne yapmam lazım diye sorumu sormam lazım ? beğenmiyorsan okuma

Dershanenin içince Cg egzosuyla ne yaptığınızı öğrenebilirmiyim ?
Ben de çok şaşırdım, başka fotoğraflar da var. Okula egzoz götürmüş eleman. Çıkış kapısında da fotoğrafı var akşam üzeri, kimse almamış elinden :cherry: Facebook'da özel bir gruptan alıntı.

Sti

Bende ktm tarzi egzozlari seviyorum,alttan ve patirtili egzozlar candir,hele mt07 nin akrepi wowowoww haram.

Arkadaşlar banamı öyle geliyor bilmiyorum ama çok kalitesiz geliyor motosiklet egzozları ktm egzoz koymuyor bazı motorlara daha doğrusu egzoz borusu uzun değil gizlemişler sanki siz ne düşünüyosunuz ?

http://catalog-moto.com/wp-content/uploads/2014/3/yamaha-r15-vs-ktm-duke-200-vs-honda-cbr250r_1.jpg
http://wallpaperspal.com/wp-content/uploads/2014-KTM-RC390-Wallpaper.jpg

kardeş bana öyle geliyor demişsin, forum olarak soruyoruz o zaman sen kimsin? egzost mühendisi misin ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Egzos koymuyor değil uğraşıp didinip daracik yere fonksiyonel ekzos sıkıştırmış adam. Kolay değil.

Bence en güzeli sele altı çift ekzos ama hiç pratik ve fonksiyonel değil. Ağır, yüksek, çift heat shield istiyor vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar