elcik ısıtma kullananlar

arkadaşlar önümüz kış malum havalar şimdiden baya soğudu eldivende olsa bir süreden sonra oda kar etmiyor elcik ısıtmalarını düşünüyorum
baya bir araştırma yaptım fakat kullanandan yorum almak daha iyi olur
3 çeşit buldum bir elciğin üstüne takılandan
2 kendinden elcikli
3 elciğin altına konulandan
sitedede aradım hatta piyanist irfan abinin bir montajını gördüm.sizler ne önerirsiniz.

piyasada cok sayıda cesıt mevcut,
hangısınden alırsan al montajı esnasında açıp kapatmak için bir duğme olsun...

ben pizzacıyım bilirsiniz elciklere rüzgardan el koruması için bişey takıyoruz çok iyi oluyo tavsiye ederim

İlk linkteki olandan kullanıyorum 2 senedir süper bişey iyiki takmışım diyoruum her seferinde..2 kademesi var 1.si sıcakta 2.si daha bi süper... ;D Tavsiye ederim görünüşüde gerçekten güzel..

saito ıı nin çok tercih edilen bir ürün olduğunu duymuştum.

Bende yetkili servis ile görüştüm. Eğer takarsan motorun garanti dışı kalır dediler. 1-2 ay daha sıkıcaz dişimizi.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Ben elcik ısıtmalar üstündeyken garantideki motoru bakıma götürdüm kimsenin umurunda değildi elcik ısıtmalar.

Rüzgar koruma al derim paket motorcularda olan bu alttan ısı verecek zaten elinin üstü donuyor

Rüzgar koruma al derim paket motorcularda olan bu alttan ısı verecek zaten elinin üstü donuyor

Bunları biliyordum da birelcik korumalar var, rüzgardan korumaya yardımcı oluyor mu biraz? Günde birer saatten toplamda 2 saat kullanıyorum istanbul'da. Eldivenler revit goretex ama bu aralar üşütüyor, özellikle akşamları.

konuyu hortlatma zamanı gelmiş bir elcik rüzgar koruma ve bu ısıtmalı elcik koruma takılsa güzel olur .

deneyen varsa bilgi verse süper olur :D

vallaha ben taktım çok güzel bişe :) uzun yolda hele kışın parmaklarım donmuyor artık :)

http://www.motomaxonlineshop.com/LBC-UNIVERSAL-ELCIK-ISITMA-pmu1981

Bunu kullanan var mı ? Cbr 125 r a taktırmak istiyorum montajı kendimiz mi yapıyoruz nasıl oluyor?

Arkadaşım linkteki ürünün aynısı benim motorda var benden önceki sahibi taktırmış çok memnun olduğunu söylemişti bende bikaç sefer deneme amaçlı kullandım gayet kullanışlı işini görecek bir ürün.

sene oldu 2015 ve bende bi cevap yazayım dedim arkadaşlar motoruma bende bi elcik ısıtma almak istiyorum sizce çinden 30 lirayamı getreyim yoksa yok birader sen takamazsın derseniz burda biyerlerden bulup en az 100 liraya aynısını mı taktırayım

sene oldu 2015 ve bende bi cevap yazayım dedim arkadaşlar motoruma bende bi elcik ısıtma almak istiyorum sizce çinden 30 lirayamı getreyim yoksa yok birader sen takamazsın derseniz burda biyerlerden bulup en az 100 liraya aynısını mı taktırayım

Getirteceğiniz ürünün linkini verebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar