Haftalık Ritüel Eküriler Buluşması - Maltepe Moto Cafe

Nolucak canım gel :)
Ben kakare dersin :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------

Valla ben erken geçicem muhtemelen Maltepeye. 4 gibi oralarda olurum diye düşünmekteyim. İstiyorsan buyur gel bekleriz.

Ev sahibi gibi masallah yaprak da sarican mi ona gore gelcez :)

yanlış kişilere ben kakare'yim dedikten sonraki imajımı düşünemiyorum :D ayarlamaya çalışıcam.

yanlış kişilere ben kakare'yim dedikten sonraki imajımı düşünemiyorum :D ayarlamaya çalışıcam.

spidi kırmızı deri mont, monster işaretli renkli hjc kask , gri 600f bu kombine sadece bende var beni bul ben kakare yim de tanışırız sorun olmaz :)

Fiddle ile gelsem ayip olur mu :)

olmaz kabul etmiyoruz :) Valla hiç belli olmaz ben belki arabayla gelebilirim. Elifin bavulunu alacağız belki

ahhah güzeldi bu :) Valla benim planımda 4 -5 gibi orada olmak var. Sana özelden yazıyım numaramı geldiğinde arayabilirsin. Hem imajda hasar görmez :queen:

Super Moderator
olmaz kabul etmiyoruz :) Valla hiç belli olmaz ben belki arabayla gelebilirim. Elifin bavulunu alacağız belki

Ya ben havalar soğudu soğuyalı araba ile geliyorum, utanıyorum da bari fiddle ile geliyim diyorum :) Ama fiddle icin de uygun ekipmanım yok, apaçi style haha

ahhah güzeldi bu :) Valla benim planımda 4 -5 gibi orada olmak var. Sana özelden yazıyım numaramı geldiğinde arayabilirsin. Hem imajda hasar görmez :queen:

Bizde o saatlede orda oluruz kalabalık gelcem:)

Ya ben havalar soğudu soğuyalı araba ile geliyorum, utanıyorum da bari fiddle ile geliyim diyorum :) Ama fiddle icin de uygun ekipmanım yok, apaçi style haha

Ben bir ara suzukiyi kullanırken senin gibiydim :) mont , ayakkabı , kask , eldiven , bellik , pantalon bide kafada kamera var millet manyağa bak herhalde demiştir :)

Bende bu kafayı anlamam sanki motora göre kıyafet olmak zorunda , sanki ondan düşünce farklı asfalta düşüyorsun...

Elifin bavul olayı olursa valla ben arabaylayım yoksa motor.

Bizde o saatlede orda oluruz kalabalık gelcem:)

Tamamdır abi o zaman yarın orada görüşmek üzere :)

Tesadüf oldu biraz, youtube'da gördüm ve bugün oraya gittim. Gold bakım yaptırdım. Motor sıfır gibi çıktı, tavsiye ederim. Mütevazi güzel bir yer, bende gelmeye çalışacağım.

DKN

yuhu siz motorcu değilmisiniz mekana gitmenize ne gerek var ? mekanınızı kendiniz yaratın doğada sınır yok :) mesela yakıcan ortaya ateşi etrafında yiyicen içicen hunharca gülücen eğlenicen ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mekancı da kazansın, o da motorcu sonuçta :)

yuhu siz motorcu değilmisiniz mekana gitmenize ne gerek var ? mekanınızı kendiniz yaratın doğada sınır yok :) mesela yakıcan ortaya ateşi etrafında yiyicen içicen hunharca gülücen eğlenicen ?

Pazartesi gidiyorum eğer gitmeseydim bu haftasonu 2 gün enduro kampı var. Ona katılacaktım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar