EVRAKLAR

Öncelikle selamun aleyküm abiler,kardeşler

Motosikletime kavuşmak için geçen yolun başındayım ehliyet için evrakları tamamlıyorum.
Fotoğraf,öğrenim belgesi,kan grubu kartını hallettim.Yanılmıyorsam sabıka kaydı ve sağlık raporu gerekiyor,aile hekimime gittim yarın sabah gel dedi onu yarın sabah halledicem sonra da adliyeye geçmeyi düşünüyorum.Sizden ricam sabıka kaydı ücreti ve eğer başka bir evrak gerekiyorsa onun hakkında bilgi vermeniz. :silent:

Şimdiden teşekkür ederim:)

Sabıka kaydı e-devletten ücretsiz alınıp çıktısı alınabiliyor.
Onun dışında bizim sağlık ocağı ehliyet için sağlık raporu vermediğini söylemişti, kursun anlaşması olan sağlık kuruluşunda 30 lira gibi bi ücret ödeyip almıştık.

Sabıka kaydı e-devletten ücretsiz alınıp çıktısı alınabiliyor.
Onun dışında bizim sağlık ocağı ehliyet için sağlık raporu vermediğini söylemişti, kursun anlaşması olan sağlık kuruluşunda 30 lira gibi bi ücret ödeyip almıştık.

Hocam çok teşekkür ederim aile hekimim yarın sabah gel vereyim dedi şansımı bir deneyeyim ama bana e-devletteki ile olmadıgı soylendi adliyeden almak en garantisi galiba çünki e devlet sifremi unuttum ve ptt ile falan ugrasmak istemiyorum makul bi fiyatı varsa adliyeden yaptırmak istiyorum ama aman aman bi fiyatı varsa e-devlet ve ptt ye talim öğrenciyiz sonuçta :mrgreen:

Ben adalet sarayından ücretsiz olarak almıştım aldığım yer muğla/bodrum du istanbulda farklı olabilir

Hocam çok teşekkür ederim aile hekimim yarın sabah gel vereyim dedi şansımı bir deneyeyim ama bana e-devletteki ile olmadıgı soylendi adliyeden almak en garantisi galiba çünki e devlet sifremi unuttum ve ptt ile falan ugrasmak istemiyorum makul bi fiyatı varsa adliyeden yaptırmak istiyorum ama aman aman bi fiyatı varsa e-devlet ve ptt ye talim öğrenciyiz sonuçta :mrgreen:

Banka hesabın varsa bankanın internet bankacılığından edevlete giriş sağlayabiliyordun sanırım. Veya şifremi unuttum bölümü var. Ben kursa edevletten alıp götürmüştüm kabul etti. Dosyalarımı kursa eylülde teslim etmiştim. Direksiyonu geçince bu evrakları 15 aralıkta emniyete teslim ettim ve dün ehliyetimi aldım. Bu arada bi şeyler değiştiyse bilemeyecem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar