Kış kapıya dayandı. Bu son pazar Riva ya gidiyorum .gelenler parmak Kaldırsın !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar ful güneşli bulut bile yok. Cumartesi yağmurlu olduğuna bakmayın. Diyor meteoroloji.
Kışın ortasına geldik turkiyenin çoğu yeri kar altında .iken İstanbul a

hediye edilmiş olan bu bol güneşli bir pazar gününde rivaya gazlayacagim.
Gelmek isteyenler barnak kaldırsinlar. Saat 12.30 da eyüp feshanenin ordan kalkış yapacağım.

İstanbulda olsam hep senle beraber gazlardım çok değişik adamsın barodi :cherry:

Sen gazlayacanda ben nasıl yetişecem gelmek istesem :)

Gazlamaktan maksadım hız yapmak değil bisiklet ile bile benle yolculuk yapanlar var. Sıkıntı olmaz.az ileride dururum zaten duz yol.

DKN

barodi öyle diyosa öyledir. anladınız mı tamam mı ? :mrgreen:

Selam, bizde 3 kişiyiz. Aslınca şile yapacağız ancak fikir değişebilir, ya da sen şile yapmak istersin( yol daha uzun).

Haberleşiriz yarın...

Cumartesi akşamı ekürilere geliyor musun abi?

Bilmiyorum hava yagmurlu olursa , birde adresi o karanlikta bulabilirmiyim maltepeye 2 kez gittim oralari hic bilmiyorum. Belli degil .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------

Selam, bizde 3 kişiyiz. Aslınca şile yapacağız ancak fikir değişebilir, ya da sen şile yapmak istersin( yol daha uzun).

Haberleşiriz yarın...

O kadar para yokki,
rivaya yetiyor benzin .20 25 tl lik benzin aliyorum git gel bitiyor. Sile git gel pahaliya patlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

Pazar gunu calisiyorum.

Saat gec bence cok daha erken cikmalisiniz.

Sende geleceksen daha erken cikariz .

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Zaten en gec 3 te eyupte olmam lazim tekrardan

yazık la size. gelin aydına burda tüm sezon motosiklet kullanın... :D

Motosikleti
NC 750 xdct Norden 901
Pazar ful güneşli bulut bile yok. Cumartesi yağmurlu olduğuna bakmayın. Diyor meteoroloji.
Kışın ortasına geldik turkiyenin çoğu yeri kar altında .iken İstanbul a

hediye edilmiş olan bu bol güneşli bir pazar gününde rivaya gazlayacagim.
Gelmek isteyenler barnak kaldırsinlar. Saat 12.30 da eyüp feshanenin ordan kalkış yapacağım.

bende bu taraftan katılabilirim net değil cumartesi netleşir olursa kavacıkta buluşuruz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelirim de yetişemem sana malum benim motor ortalaması 90~110 bende topçulardayım.

gelirim de yetişemem sana malum benim motor ortalaması 90~110 bende topçulardayım.

120 ile gitmiyoruz. Bende ortalama 90 ile gidiyorum. Gelmek isteyen herkesi beklerim. Sıkinti yok hic bir zaman cc ayirimi yapmadim.

Sonuç ne ? kim, nerdeden , kaçta, nereye, kaç hız ile gidiyor ?

vazgeçtim . riva uzak geliyor para olmayınca birde hava soğuk ben biraz gribim bu sebeple florya sosyal tesislerini düşünüyorum.
Yarın çıkmadan yazarım 1 saat önce yani 11:30 ile 12.30 arası bu konuya mesaj yazarım. eyup feshane önünde olurum. floryaya gelmek isteyenler varsa haberleşiriz veya florya sosyal tesislerinde cafede görüşürüz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar