Bu adama Trafikte Dikkat ( Video içerir)

Arkadaş tam güne iyi başladım, hava güzel yerler kuru. trafik yine olduğu gibi felç ama yine sıkıntı değil.
Arkadan ne olduğu belirsiz bir herif pat diye geçti yanımdan, aynayı kontrol etmesem ve sağa geçsem öldürecek bildiğin.

O yetmezmiş gibi, "ne bekliyon kimi bekliyon" gibi bir tepki verince ne diyeceğimi şaşırdım.

Hep suç bizde ormanları bitirdik, doğayı mahvettik, sonrada şehirde ayı görünce şaşırıyoruz.

Paranın hasosu bende diyen mağara yaratığı. Kendisi dahil hiçbir canlıya ve insanlara saygısı olmayan türünün bir örneği. İnci Sözlüğe girse manyak entry alırdı bu video....

videosunu whatsapdan polıse atsana bı numara vardı ona atınca gereklı ıslemı yapıyolarmış cok yakın geçmış azıcık daha kenarda olsan ayağın gıttıydı

Adamın tipe bak bindiği arabaya bak!! Ben doktorum, Range Rover'ın hayalini bile kurmuyorum, bu nasıl bir memleket anlamadım gitti. Umarım hak ederek çok çalışarak kazanmıştır. Öyle ya da böyle adam dağdan inme, trafikte kurallara uymak da kavga sebebi oldu artık, sen herifin hayvanlığına vereceksin boşver..

Allah'ın barzosu. Sana oksijen veren ağacın yaprağı... na yazık :pl:

Dünya da ik türlü insan vardır. İyi ya da kötü. Saçma sapan ayrımcılığa yer yok. Benim büyük dedem Çanakkale de yatıyor yanında da bir çok Kürt arkadaşı ile. Ayrımcılığı bırakın beyler. Aklınız başınıza alın.

Böyle el kol yapıyor ya direk camdan alacaksın böyle ağızını burnunu kıracaksın ama sonra motorcular barzo oluyor kötü,serseri,dövmeli,allaha inanmayan felan diye millet karakter oluşutuyor kafasında biz sustukca bize giydiriyorlar her lakabı.
Şu barzoya geç hele geç diyor hayır geçmesen ne yapacak çok merak ettim anca camdan konuşur o kapıyı açacak kadar cesaretinin olduğunu düşünmüyorum.
En temizi eldiven ile yumruk atmaktır böyle tam camdan konuşurken işte ama motorcunun isimi karalanıyor onun hatasını bir anda haklı görüp motorcuyu allahsız yapacakları için susuyoruz ama bakalım nereye kadar suscaz.

Sadece videodaki, o pek muhterem şahsiyet adına değil, en ucuzundan kafatasçı ifadelere de bakarak üzüldüm. Aklıma Grup Vitamin'in eski bir şarkısındaki veciz slogan geldi; "İstanbul Başkent Magandaya Özgürlük !.. İstanbul Başkent Magandaya Özgürlük !.."

Eger bana piyango cikarsa bi tank alip bu Istanbulun en islek caddelerinde trafige cikmazsam adiyim. Cayir cayir o yollari siyira siyira , milletin tamponuna sifir surersem belki ofkem azalir bu kansizlara karsi

Eger bana piyango cikarsa bi tank alip bu Istanbulun en islek caddelerinde trafige cikmazsam adiyim. Cayir cayir o yollari siyira siyira , milletin tamponuna sifir surersem belki ofkem azalir bu kansizlara karsi

ben onu as250 kamyonla yapmak istiyorum :queen: gelene vurucam gidene vurucam. binicem üzerine vurucam kırbacı

durcam sonra aaa pardon göremedim diyeceğim.

Teşekkürler admin yorumu sildiğin için...

Kinaye anlamında söylemedim gerçekten teşekkür ederim o yorumları sildiğiniz için.

admin gerçekten çok teşekkür ederim :) aynen o beğenen arkadaşlarda aynı şekilde banlanırsa çok iyi olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar