- Konu Yazar
Ankarada yaşayıp haftada 2 kere zorlu bi 70 kmlik yoldan kırıkkaleye okul için gelip gidiyorum. Havaların soğumaya başladığı günlerden bu yana (ekim) her zaman motora binen biri olarak tedbirli dolaşmaya başladım. Yağmurluk,yedek eldiven,neopren yelek vs. Bunların hepsini taşımak içinde motora topcase taktım.(1) Baktım havalar iyice soğuyor gittim el rüzgarlığı aldım(2) yetmedi malum Naked motor kullanıyorum gittim bi de ön cam aldım(3) :cherry:
Benim bu 3lü kombinasyonumu kıskanıyolar mı napıyolarsa tatlı su motorcusu arkadaşlarımdan enteresan tepkiler alıyorum. Böyle karlı buzlu havada bile sıcak sıcak girmenin keyfini yaşıyorum. Bazen görüntüden çok kullanım işlevsellik ön planda oluyor. Kışın motora binen herkese selam olsun :bounce:
Benim bu 3lü kombinasyonumu kıskanıyolar mı napıyolarsa tatlı su motorcusu arkadaşlarımdan enteresan tepkiler alıyorum. Böyle karlı buzlu havada bile sıcak sıcak girmenin keyfini yaşıyorum. Bazen görüntüden çok kullanım işlevsellik ön planda oluyor. Kışın motora binen herkese selam olsun :bounce: