oncelikle herkese merhaba. bende rx3i evo sahibi oldum ve forma yeni uye oldum. genel olarak motordan memnunum 150 km oldu rodajdayim. daha once 1900 km'de rx3i evo kullandim ve on fren performansi ayni crf250l gibiydi. ama su an benim motorumun on fren performansi cok kotu , yani tutmasi icin manete cok fazla guc uygulamam gerekiyor . servise gidip gosterdim ve test ettiler hava yokmus ve butun rx3i evo'lar boyleymis ama ben hala supheliyim( benimle ayni sorunu yasayan oldu mu acaba ? balata asindikca bu durum duzelir mi ? saygilar ...
öncelikle merhaba benimde merakla takip ettiğim bir model, rx3 evoyu güle güle kullanmanız dileği ile, sorununuz ile ilgili olarak benim düşüncem motorun yeni olması ile alakalı disk ve balataların birbirine alışması yani 150 km de ne kadar ön fren kullandınız ki zaman içinde daha güzel olacaktır durmalarda ön fren ile kombine li olarak durmaya çalışın ön fren kısa zamanda çalışacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------
merhaba arkadaşlar rx3 modelinizde hangi marka yağ ve hangi numara yağ kullanıyorsunuz.
5w 40w
10w 40w
15w 50w
20w 50w
hangi numara?