- Konu Yazar
Arkadaşlar, abiler merhaba. Bin kere sorulmuştur soru ama yine kişiden kişiye göre ihtiyaçlar değişiklik gösteriyor o yüzden fikirleriniz benim için değerli. İstanbulda yaşıyorum defender arazi aracım var ve işe onunla gidip geliyorum
hem yakıt olarak hemde rahatlık açısından zorlanıyorum malum. Sıfır olmak kaydıyla 9.000Tl'ye kadar bir motosiklet almayı planlıyorum. Scooter'ın pratikliğini, boyutlarını ve kullanmyı çok seviyorum, trafikte harika seri kullanılıyor fakat maxi olmadığı sürece son sürat malum sıkıntılı(mümkün değil maxi almam).Ama otobana çıktığın zaman mesela e5'e yavaş gitmek bence tehlikeli O yüzden Bajaj Pulsar 200ns modeli düşünüyorum. Antalya'da yaşarken Kanuni'nin 250'lik Tiger modelini kullanıyordum gerçekten hantal istanbulda kullanılmayacak bir motor ve başka vitesli kullanmadığım için emin değilim. Sizden ricam Kymco Agility City200i, Bajaj Pulsar 200ns arasında seçim yapmama yardımcı olmanız. Fiyat farkı çok değil ama kıyaslanamayacak araçlar, sizce ne yapmalıyım ?