Ben görüntü fena olmasın, yolu göreyim , yazılar okunsun, plakalar okunsun, gece çok berbat olmasın, yüzler görünsün falan filan diyerek beklentimi çok yüksek tutmadan sipariş ettim fakat şu anda 720 p 60 fps de çekim yapıyorum. 1080 p'e ihtiyaç bile duymadım henüz. Titreşim yok , karıncalanma yok ( gündüz en azından. Gece yada kapalı alanda kesin oluyor ona yapacak bir şey yok. Fiyat/performans olarak değerlendirmek lazım. ) bulanma yok. Balık gözü çekiyor.
Unutmadan kırmızı rengi biraz pembeleştiriyor yakın çekim de ve evleri duvarları falan biraz sarartıyor. Yalnız bu göze batar bir durum değil. Sadece bil diye söylüyorum. Benim yaşadığım yer de yaşayıp o binaların orjinal renklerini bilmiyorsan farkı anlayamazsın bile o kadar az .
32 gb hafıza kartı attım 2 saat çekim yapıyorum. Şarj bitiyor fakat kart yarıya kadar doluyor. Yedek batarya ile 4 saat HD çekim yapabilirsiniz yani. 720 p 60 fps de 10 dakikası 1 gb oluyor. 40 dakikalık bir çekim 3gb 800mb gibi bir yer tutuyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.