- Konu Yazar
Arkadaşlar motosiklet alırken abs ye çok önem göstermeniz gerekiyor benim şahsi fikrim.Ben daha motosiklet sürmemiş birisiyim inş yakında oda olur ama uzun zamandır araba süren birisi olarak abs nin nasıl ve ne şekilde hayat kurtardığını gördüm ve yaşadım.Yokuş aşşa inerken önüme yaya fırladı aramızda 50 metre vardı ama bu 50 metre araba için hiçbirşey olduğundan dolayı yayanın kaçması için fırsa belirlemiyordu.Abs olmasa şu anda o yaya ölmüş veya sakat bende bunu yazmıyor olabilirdim.Motosiklet videolarına baktım ve abs nin ıslak zeminde nasıl mükemmel bir lütuf olduğunu gördüm.Sizde youtube dan bakınız ve demek istediğimin ne olduğunu görürsünüz.
bazı arkadaşlar gerçekten motosiklet konusunda iyiler ama benim düşüncem onlarda bu abs nin önemini biliyorlardır.ABS HAYAT KURTARIR ARKADAŞLAR.Motor veya Araba alırkan (arabalarda zaten abs var ama eski modellerde olmayabilir) buna çok dikkat edin sonra keşke olsaydı demeyinn.
bazı arkadaşlar gerçekten motosiklet konusunda iyiler ama benim düşüncem onlarda bu abs nin önemini biliyorlardır.ABS HAYAT KURTARIR ARKADAŞLAR.Motor veya Araba alırkan (arabalarda zaten abs var ama eski modellerde olmayabilir) buna çok dikkat edin sonra keşke olsaydı demeyinn.