bence o kişi seni trollemiş resmen. aragazı vermiş seni gaza getirmiş kendisi sakin sakin gitmiş sen de kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
ahaha isiklarda hep yaptigim sey yanimda soyle apachiler felan varsa gaz veriyorum biraz olerliyorum felan adam firlayip gidiyor ben tin tin kalkiyorum cok zevkli oluyo denemenizi oneririm :queen:
valla deviri bilmiyorum ben araba kullandigim icin pek odikkat etmiyorum ama motoru alinca dediginide denicemvallahi benim yaptığım taktik bi gaz veriyordum bi kalkış yapıyordum ilk vites fırlıyordum sonra 2 ye alıyorum 6-7 devir arası standart seyir moduma geçiyorum yanımdaki tehlike kendi kendiliğinden uzaklaşmış oluyordu![]()
Not : artık yapamıyorumcbr yi parçalamak çok zevkli 5 ay motorsuz kalma garantisi var şahsen
![]()
valla deviri bilmiyorum ben araba kullandigim icin pek odikkat etmiyorum ama motoru alinca dediginide denicem![]()
Valla keşkem benimde olsada yapsam martta piyasaya sürülücek
![]()
ozamana kadar babamla ortak accent 1.3 lx alıyorum mavi onunla takılıcam sonra marttada yanına cbr yi çektinmi oh paşayım![]()
Bu driftçiler neden cbr ile kendilerini yaristiyorlar kiYanlis anlasilmasin en yakin arkadasimda da drift var yok söyle yok böyle hayır 135cc motorun var maksimum 120 yapiyor cbr duz yolda 135 goruyor.. Neden ? Sizin arka disliniz daha buyuk daha torklusunuz drift daha da hafif olunca kalkışta iyisiniz ... Hele sürücü de hafifse zaten tokatlamak degil tokat manyaği yaparsın drift ile ama uzun yola gel çık bakalım yanından nasıl usulca uzayıp gidiyor görürsün ...
Ha birde şu boyutu var cbr 125 alanlarin %95 i seklinden dolayi tercih ediyor ... Abi cbr125 alan adamin bajaj pulsar alacak parasi da vardi gider alirdi eger amacı daha iyi gitmek olsaydi ama birazda şekil icin alıniyor.. Bu arada motoru ilk öğrendigim motordur drift kendisini ayri bir severim![]()