O cbr 125 sahibi buradansa lütfen konuya gelsin :D

Arkadaşlar henüz yarım saat önce mecidiyeköy astoria ışıklarda bir cbr 125 gaz verip duruyordu :D
Beraber kalktık ve arkama baktığımda resmen can çekişiyordu :D nerde o kalıplı ama performanssız arkadaş :D
Cbr 125 i bukadar güçsüz bilmezdim 3 mılyarlık motora bıdakı ışıklarda anca yetişti :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çinlinin dökülen parçaları toplamak için arkadan gelmiştir. Ne iyi insanlar var yaaa hll spr dvm.

Motosikleti
600RR
kardeş şimdi neden böyle konular açıyorsunuz cbr drifti her konuda geçer ama dandiklik konusunda geçemez :)

Ya yeter ne bu karşıtlık ben honda kullanmama rağmen kuba süperlight yada mondial x treme max sempati duyuyorum. Nedir bu hırs duygusu yok cbr yetişmez yok mondial 4. Fites (vites) e kadar önü inmiyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cidden nerde o adam drifte o motosiklet ile yetişememek hatta geçilmek baya çaba başarı ister :D

Beyler herkes savurmuş imkansız birşeymiş gibi sanki drift ile h2 geçtik dedik

135cc -125 cc
12.7 bg-13.3 bg
10.5 tork -10.4
İmkansız dımı gerçekten

Sti

Baskan gecen bostanci sahilde h2r tokatlayan driftci senmiydin,herkes konusuyodu :queen:

adam senin gibi tipagaz yapmamistir belki.... hani bi muhabbet vardir ya duran arabaya makas atmak gibi :)

bende cbr 125 kullanıcısıyım ( o kişi ben değilim :) ) cbr seni her türlü geçer o arkdaş kullanamıyordur hızlarınız hemen hemen eşit sayılır ama cbr grenajlar rüzgarı keser sen boğulanda cbr uzar gider :)

bence o kişi seni trollemiş resmen. aragazı vermiş seni gaza getirmiş kendisi sakin sakin gitmiş sen de kendi kendine gelin güvey olmuşsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar