Soğuklar Başladığından Beri Motorum Marş Almıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum bişey bilmiyorum diyorsun ama sana verilen hiç bir öneriyide takmıyorsun..Sorun çözülsün istiyorsan ya iyi bir ustaya gideceksin yada önerileri tek tek deneyeceksin.Burda bu şekilde çözmen zor,hiç ummadığın yerden de sorun çıkabilir..

Hocam öyle olsa akü göstergesindeki ibre marşa basınca 0 a iner mi? (yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum)

inebilir çünkü arkadaş günlerdir çalıştırmaya uğraşıyor motoru. aküsünü zayıflatmış olduğu aşikar. zaten kış aylarındayız, akülerimizin çoğu çin malı, bir de dönemeyen marş motoru çok akım çekip akü voltajını düşürebilir..
tabi bunu yazan arkadaş bombayı attı, kaçtı. yani motora bakmadan net birşey söylemek zor.hepimiz mecburen afaki konuşuyoruz.
saygılar, tekeriniz düz bassın...

inebilir çünkü arkadaş günlerdir çalıştırmaya uğraşıyor motoru. aküsünü zayıflatmış olduğu aşikar. zaten kış aylarındayız, akülerimizin çoğu çin malı, bir de dönemeyen marş motoru çok akım çekip akü voltajını düşürebilir..
tabi bunu yazan arkadaş bombayı attı, kaçtı. yani motora bakmadan net birşey söylemek zor.hepimiz mecburen afaki konuşuyoruz.
saygılar, tekeriniz düz bassın...

EyVallah hocam tavsiyenizi deniceğim. şu anlık jigle çekip çalıştırmayla uğraşıyorum .
Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar