AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yurt dışından kredi kartı ile alışveriş ne kadar güvenli. alan arkadaşlardan sorun yaşayan oldumu? malum kart bilgilerini vericez..

yurt dışından kredi kartı ile alışveriş ne kadar güvenli. alan arkadaşlardan sorun yaşayan oldumu? malum kart bilgilerini vericez..

Sanal kart açıp o sanal kartı gösteriyorsun, istediğin kadar limiti istediğin süre için sanal karta aktarıp öyle alışveriş yapıyorsun. Böylece sorun olmaz. Ben öyle yapıyorum. Sanal kartların da yıllık 3-5 tl gibi bir masrafı var banka tarafından tahsil edilen.
Not:3d Secure isteyen yurt içi sitelere gerçek kart numaranızı vermek durumunda kalabilirsiniz, 3d secure için cep telefonunuza onay mesajı geliyor ve mesajda yazan kodu belli bir sürede sipariş ekranına girmeniz gerekiyor. Bunu yapan yurtdışı site bilmiyorum/bana rast gelmedi dahaca.

3d Secure isteyen yurt içi sitelere gerçek kart numaranızı vermek durumunda kalabilirsiniz, 3d secure için cep telefonunuza onay mesajı geliyor ve mesajda yazan kodu belli bir sürede sipariş ekranına girmeniz gerekiyor.

Yapı Kredi Sanal Kartı ile 3D secure de dahil olmak üzere her türlü alışveriş yapılabiliyor. Diğer bankaların sanal kartlarında da farklı bir durum olduğunu zannetmiyorum.

Yapı Kredi Sanal Kartı ile 3D secure de dahil olmak üzere her türlü alışveriş yapılabiliyor. Diğer bankaların sanal kartlarında da farklı bir durum olduğunu zannetmiyorum.

işbankasında olmuyor, belki benim sanalkartımı da ayrı olarak 3dSecure'e bağlatmam/açtırmam gerekiyordur, onu bilemiyorum. Her türlü şeye de açtırmıştım ama..!??!

Ebay veya aliexpresten buğu/buhar cama alan ve memnun kalan var mı?
Baktım fakat böyle bir cam bulamadım. Universal buğu camı arıyorum.
Burada ki fiyatları çok tuhaf şekilde pahalı geldi.

Hayvan gibi limiti olan kartımı aliexpressin ödeme sistemi olan alipay'a kaydettim. Son 3 yilda bilgim disinda onayim disinda bir hareket olmadi

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
TEB bankasının paypal nakit kartı var.... ondan alsam aliekispires ten alış-veriş yapabilir miyim arkadaşlar??

Son düzenleme:
O eldivenin aynısı daha geçen hafta elime geçti. 1 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum. Ben ucuzum dediği noktalar var ama kolay kolay anlaşılmıyor zaten. Korumaları yerli yerinde ve fiyat / performans olarak bence çok çok iyi. Yalnız soğuğu güzel hissediyorum onu söyleyeyim.

China Post Registered Air Mail olanların mı takip kodu yok yoksa şansa mı?

2.5 dolara aldığım yağ hunisini bugün kullandım kağıt gibi plastigi var ama iş görüyor tavsiye edilir.
http://m.aliexpress.com/item/32504979098.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar