Motosiklet Lastiği

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar benim motora 2.75.17 ebatında jantı ile beraber lastik taktım orjinal lastiği 2.75.18 ön yükseldi arka alçaldı bu durumda motorun çekişi ve hızı düşermi

Çekiş biraz düşebilir, önceki haline göre aynı hızda motor daha az devir çevirecektir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çekiş biraz düşebilir, önceki haline göre aynı hızda motor daha az devir çevirecektir

hızı düşermi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:38 ----------

Güncel....

S.a arkadaşlar benim motora 2.75.17 ebatında jantı ile beraber lastik taktım orjinal lastiği 2.75.18 ön yükseldi arka alçaldı bu durumda motorun çekişi ve hızı düşermi
2.75-18 orjinal lastiği alan motoru 2.75-17 lastiği neden ve nasıl taktın ? Janta küçük gelmedi mi lastik ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
2.75-18 orjinal lastiği alan motoru 2.75-17 lastiği neden ve nasıl taktın ? Janta küçük gelmedi mi lastik ?

Dişli lastik olduğu için taktım jantı ile braber taktım cupun sistemini ona geçirdim

Anladığım kadarıyla arka lastiği jantıyla beraber değiştirmişsin. Daha küçük lastik taktığın için aynı devirde hızın düşecek çekişin artacak. % 6-7 kadar. Yani ne hızın azalmasını ne çekişin artmasını hissedemeyebilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar