apaçilik ruhumuzda var ( lastik yakma içerir )

Motosikletime yeni lastikleri almaya giderken arkadaşlar tutturdu yakmadan değiştirme olmaz diye. Her ne kadar tarzım olmasada apaçilik ruhumuzda var demekki. Bende biraz yaktım lastikleri. Şimdi burada kızanlar olabilir , olsun ama güzen yandı bee :queen: :queen:

Youtube'a yazdım burayada yazayım da yorumum bulunsun. Pis Apaçi. :queen:

Yeni lastikler ne oldu abi ? Marka model ?

makine güçlü olunca zor olmuyor tabi çok iyimiş :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Sti

Her nekadar "olurmu yav,lastik yakmak zararlidir,ben motoruma yapmam" deselerde hikaye,duman bi cikmaya basladimi duramazsin :queen peeehh ne kokmustur simdi varya :D

Youtube'a yazdım burayada yazayım da yorumum bulunsun. Pis Apaçi. :queen:

Yeni lastikler ne oldu abi ? Marka model ?

Dunlop almistim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Her nekadar "olurmu yav,lastik yakmak zararlidir,ben motoruma yapmam" deselerde hikaye,duman bi cikmaya basladimi duramazsin :queen peeehh ne kokmustur simdi varya :D

Koku fena haci. Yazdigini okuyunca sanki burnuma geldi gene kokusu :)

Motor kültürüne aykırı bir durum. Kırılcaksın kızaksın belki özür dilerim ama, bunu yaparken işte etraftaki insanlar motorcuları " zibidi, piç, serseri " vs diye anımsıyor. Bu genellemeye de ben girmek istemiyorum .. daha dikkat.

Motor kültürüne aykırı bir durum. Kırılcaksın kızaksın belki özür dilerim ama, bunu yaparken işte etraftaki insanlar motorcuları " zibidi, piç, serseri " vs diye anımsıyor. Bu genellemeye de ben girmek istemiyorum .. daha dikkat.

Yok kizmiyorum hocam. Malesef ki ülkemizde ağzi olan herkes kendisini konusmak zorunda hissediyor. İnsanlar motorculara sağından gectigindede , arac beklerken motorcu emniyet seridinden giderkende vs vs her türlü şeyi söyleyebiliyorlar. Hangimiz trafik kurallarini hic çignemedim diyebilirki ? En basiti Sehir icinde 80 i gecmedin mi sen hic ? Yada kaldirima park etmedin mi motorunu ? İnsanlar birsey söylemek istedikten sonra bahane çok hocam ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar