Çelik Motor Tiger 150 alıyorum

Başlıkta belirttiğim gibi bu scooteri alıyorum hayaller ybr hayatler çelik oldu. :) 2010 model 1000 lira gibi ucuz bir fiyata anlaştık test ettim beğendim daha önce kullanmış ve tecrübe etmiş arkadaşlar varsa yakıt tüketimi ve dezaantajlı yanlarını bana söyleyebilirlerse çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun. olsun üzerine koya koya iyi modele gitmek daha keyifli. bakımlarını ihmal etme. arada para biriktirmeyi de.

Okuduğum yerde iş imkanı yok pek o yüzden yaza kaldı artık. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:57 ----------

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah :)

Teşekkür ederim dostum darısı isteyipte alamayana inşallah. :)

Hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullanin insaAllah bende ilk 100lük yuki almistim zamanla büyütmeye başladım kismetse yaza yine niyetim var

Hayirli olsun güle güle kazasiz belasiz kullanin insaAllah bende ilk 100lük yuki almistim zamanla büyütmeye başladım kismetse yaza yine niyetim var

bir süredir elektrikli kullanıyordum onun tecrübesi yeter diye düşünüyordum fakat maddi imkansızlıklarda zorlayınca scooter alayım dedim ve şimdi biraz daha tecrübe edinmenin daha iyi olacağı kanaatine vardım. :) sana da hayırlı olsun şimdiden dostum :)

hayırlı olsun kardeşim sata ekleye yükselırsın bende ufak birşeyler aldım hazırana yukseltıcem inş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

hayırlı olsun kardeşim yakıtı malesef scooterların vitesli motora göre fazladır tabi ağırlığına bağlıdır. benim ilk motorum mondial rf modeliydi ufak olduğuna rağmen km 20 kr gibi yakıt tüketimi vardı.

hayırlı olsun kardeşim yakıtı malesef scooterların vitesli motora göre fazladır tabi ağırlığına bağlıdır. benim ilk motorum mondial rf modeliydi ufak olduğuna rağmen km 20 kr gibi yakıt tüketimi vardı.

yuh ciddi misin ya araba ile aynı neredeyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar