Yeni ehliyetler

Öncelikle herkese merhaba tahmin ediyorumki bu konu artık hepinizi sıkmıştır :pP fakat benim size danışmak istediğim a1 ehliyeti alıp sonra a2 yi alırken tekrar bi ehliyet parası kadarmı veriyoruz nasıl oluyor bu işlem ? size danışmak gerekirse ben ocakta zaten 17 olucağım sizce a1i alıp 1 sene sonra tekrar a2 almakmı mantıklı yoksa 1 yıl bekleyip a2 almakmı ? biliyorum bu bana bağlı birşey fakat siz olsaydınız ne yapardınız ?

Sti

Dayi al ehliyetini 1 yil kullan,tecruben olsun,eger a2 alirsan ben sana diyim,seneye gelir r25 mi aliyim 250r mi diye konu acarsin,al bi 125 lik sur,ayni masraf tutmaz,bi direksiyon sinavina giriyosun sanirim,bide ehliyet degisim masrafi olur

Bende güncel bir konu bekliyordum, bizim elimizdeki A2 ehliyetlere beygir kısıtlaması gelmeyecek dimi

yok şuan ehliyeti olanlar sadece onu yenileticek bildiğim kadarıyla okadar bi sağlık belgesimi ne istiyolarmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

benim amacım motor alıp milletin eline verim falan değil benim gözüm supersportda bile yok zaten. küçük bir enduro falan isteyen biriyim fakat sıkıntı 15 beygir kısıtlamasında a1 deki 125cc olup 15 beygirin altında motorlar drift falan pek benlik değil yani

Sti

yok şuan ehliyeti olanlar sadece onu yenileticek bildiğim kadarıyla okadar bi sağlık belgesimi ne istiyolarmış

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------

benim amacım motor alıp milletin eline verim falan değil benim gözüm supersportda bile yok zaten. küçük bir enduro falan isteyen biriyim fakat sıkıntı 15 beygir kısıtlamasında a1 deki 125cc olup 15 beygirin altında motorlar drift falan pek benlik değil yani

Wr125x,wr125r,xt125r,xt125x alabilirsin,yanlis anladin bu arada oyle bisey diyen goremedim,alabilecegin motorlar bunlar,hepsi sinirda

xt125r ı istiyodum zaten bayadır fakat heryerde beygiri farklı yazılıyo kaç beygiri xt nin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar