[Ankara - MT]

2 Hafta önce turlarken türkü çığırıyodum dondum dondum diye.:queen: Tavsiye etmiyorum artık motoru bu havalarda. Meslek olarak yapan kuryeci kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun

Haftaya pazar olursa katılabilirim ben de.
Abartmayın, daha soğuk gelmedi :p Hergün işe gidip gelmeye devam :) O sabah ve iş çıkışı trafiğine hayatta arabayla girmem, varsın soğuk olsun. Yağmur yağarsa da metroya/otobüse binin :cherry:

Haftaya pazar olursa katılabilirim ben de.
Abartmayın, daha soğuk gelmedi :p Hergün işe gidip gelmeye devam :) O sabah ve iş çıkışı trafiğine hayatta arabayla girmem, varsın soğuk olsun. Yağmur yağarsa da metroya/otobüse binin :cherry:

aman hocam sabahları gizli buzlanmaya dikkat et özellikle sulanmış refüjlerin oralarda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Zamani ve yeri erkenden ayarlayalim ki ajandamizi ona gore duzenleyelim. Cok isterim boyle bir toplantiya katilmayi. Katilamazsam kahrolurum.

pazar günü saat 2 den sonra bende boşum

aman hocam sabahları gizli buzlanmaya dikkat et özellikle sulanmış refüjlerin oralarda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

Sabahlari sincan carsidan geciyorum daha gun aydinlanmamis oluyor. O sokaklari yikiyorlarmi ne yapiyorlarsa o saatlerde muazzam kaygan. kibrit kutusu ile gecerken 2 defa yan verdim istemsiz. :))

Korkuyorum zaten gizli buzlanmadan, azcık ıslak görünen yerden kaçıyorum. Bulvara girmeden bir viraj var ve sulamadan dolayı hep ıslak oluyor, 10 la dönüyorum korkudan

Evet konu hep havada kalıyor arkadaşlar:)
1-Bahçelievler
2-Kızılay
3-Çukurambar
Arzu ederseniz bunlarda birini seçerek daha sonra mekan belirliyelim.
Bana sorarsanız, bahçelide benzin veya baattin gibi mekanlardan biri olabilir.
Bu cuma akşamı saat 19:00 için ne dersiniz?
Fikirlerinizi bekliyorum, artık bi toplaşalım..

Evet konu hep havada kalıyor arkadaşlar:)
1-Bahçelievler
2-Kızılay
3-Çukurambar
Arzu ederseniz bunlarda birini seçerek daha sonra mekan belirliyelim.
Bana sorarsanız, bahçelide benzin veya baattin gibi mekanlardan biri olabilir.
Bu cuma akşamı saat 19:00 için ne dersiniz?
Fikirlerinizi bekliyorum, artık bi toplaşalım..

Ben gelirim gelmesine de katilim cok olmaz
Diye tahmin ediyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Agalar, gündüz vakti ve haftasonu 12-16 arası sürüş yapılabilir veya sucuk ekmek tarzı bana uyar

Bu cuma saat 7 de belirtilen yerlerde olursa bende toplaşmaya katılırım:thumleft::cat:

Aynen hafta içi cuma saat 7 den sonra uygun hafta sonu çalışanlar da var bari iş çıkışı yapalım :)

O zaman bu cuma günü saat 19:00 da bahçelievler benzin mekanı ok diyelim, artık kimler katılabilirse..

En azından bir başlangıç yapmış oluruz arkadaşlar.

Daha çok kişiye ulaşabilmek adına bunu ana sayfada moto sohbet bölümünde paylaşadabiliriz?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar