2 Hafta önce turlarken türkü çığırıyodum dondum dondum diye.:queen: Tavsiye etmiyorum artık motoru bu havalarda. Meslek olarak yapan kuryeci kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun
2 Hafta önce turlarken türkü çığırıyodum dondum dondum diye.:queen: Tavsiye etmiyorum artık motoru bu havalarda. Meslek olarak yapan kuryeci kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun
Haftaya pazar olursa katılabilirim ben de.
Abartmayın, daha soğuk gelmediHergün işe gidip gelmeye devam
O sabah ve iş çıkışı trafiğine hayatta arabayla girmem, varsın soğuk olsun. Yağmur yağarsa da metroya/otobüse binin :cherry:
Zamani ve yeri erkenden ayarlayalim ki ajandamizi ona gore duzenleyelim. Cok isterim boyle bir toplantiya katilmayi. Katilamazsam kahrolurum.
aman hocam sabahları gizli buzlanmaya dikkat et özellikle sulanmış refüjlerin oralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
pazar günü saat 2 den sonra bende boşum
aman hocam sabahları gizli buzlanmaya dikkat et özellikle sulanmış refüjlerin oralarda
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
pazar günü saat 2 den sonra bende boşum
Evet konu hep havada kalıyor arkadaşlar
1-Bahçelievler
2-Kızılay
3-Çukurambar
Arzu ederseniz bunlarda birini seçerek daha sonra mekan belirliyelim.
Bana sorarsanız, bahçelide benzin veya baattin gibi mekanlardan biri olabilir.
Bu cuma akşamı saat 19:00 için ne dersiniz?
Fikirlerinizi bekliyorum, artık bi toplaşalım..
Bakin parlak fikirler ortaya cikmaya basladi.Agalar, gündüz vakti ve haftasonu 12-16 arası sürüş yapılabilir veya sucuk ekmek tarzı bana uyar
bir artcilik yerim varArtçı olarak gelesim var ama korkuyorumekipmanım yok hayırlısı be
![]()