ARKADAŞLAR TÜM FORUMDAKİLERE SESLENİYORUM GÖZÜNÜ SEVEYİM YENİ BAŞLAYAN, BAŞLAYACAK OLAN, HEVESLİ OLAN, MERAKLI OLAN HERKES BU KONUYU MUTLAKA BAŞTAN SONRA OKUSUN!!! daha önce başka sayfalarada yazdım aynen aktarıyorum "forumda okudğum konuda arkadaşın 1 yıl geçmemesine rağmen yavaş yavaş ölüme nasıl gittiğini sayfa sayfa okudum, gerçekten çok çok çok kötü bir olay, kader mi desem inat mı desem şeytan mı yaptırıyor desem bilemiyorum o kadar üzüldüm ki ve her 10 kişiden 9 u hatta fazlası öleceksin yapma etme demiştabiki şu konudan bahsediyorum http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138679-ilk-motorum-600rr-8.html , buradan benim gibi motora yeni başlayacak arkadaşlara sesleniyorum, forumdaki konuyu okuyun ve kendizie gelin, ben direkt Yamaha Ybr 125 almaya ve baya baya öğrenipte doğru düzgün birşeye geçmeye karar verdim, iyiki farkına varmışım (geç olmadan) çok şükür..." / Allah rahmet eylesin bütün vefat eden arkadaşlara inşallah
![]()
Kardeşim öncelikle Allah kaza bela vermesin, mutlaka ama mutlaka eğitim al arkadaşların dediği gibi motoru garaja kilitle acele etme git al 1-2 bin TL'ye dandik bişey düş kalk ama tam öğren bol bol video izle ve mutlaka daha önceyazmış olduğum ve alıntı yaptığım mesajı ve konuya dahil olan olayı sayfaları tek tek oku lütfen...