Bence güzel test olmuş.Ama bazı eksikler var.Mesela gerçek anlamda ne kadar benzin tüketiyor.Belirli miktarda benzin koyup denenebilirdi.Yokuş yukarı çekişi nasıl?1-2-3-4 kişi farklı denemeler yapılabilirdi.Gerçek son hızı nedir?Zorlanmadan sabit ideal seyir hızı en fazla kaç km dir?Bu araç için insanlar bence bu sorunların cevaplarını merak ediyordu.Motor aksamı biraz daha ayrıntılı incelenebilirdi.Açıkçası benim en merak ettiğim konuydu.Benzin deposu nerede?Vites kutusu nerede?Vb..
Fiyat olarak bence biraz yüksek.10.000-12.000 TL civarı olsa iyi satardı.Ama bizim insanımızdaki "Bunu alacağıma aynı paraya ikinci el 4 silindirli normal bir araç alırım daha iyi" mantığı yüzünden satış rakamlarının çok iyi olacağını sanmıyorum.Yine de yazlık mekanlarda,şehir içi ticari amaçlarla kullanılabilir.
Bir de arkadaşlar,adam o kadar uğraşmış araç bulmuş,test yapmış,videoya çekmiş,montajı yapmış,yayınlamış...Hoşunuza gitmediyse mantıklı ve yapıcı eleştirilerle bunu dile getirin.Eksik gördüğünüz kısımları kırıcı olmadan söyleyin ki arkadaşımız bir daha kine daha güzel işler çıkarsın.Dalga geçer gibi saldırganca mesajlar pek hoş olmamış.Bana kalırsa ortalama bir motovlogçuya göre arkadaşımızın sunumu,çekimleri gayet güzel.Bir tek aracın içindeki çekimlerde seste biraz boğukluk var.