- Konu Yazar
Arkadaşlar ailem geçen sene ehliyetimi aldırmadı. konuyuda unuttum burada. moralim bozuktu. uzun zamandır. bende kendi paramla kask eltiven dizlik ve dirseklik aldım. Ürünler eve gelince evin havaası değişti ilk başta kızdılar tabi ama hatta geri gönderecektiler ürünlerimi bende hemen hepsini denedim.tam bedenleri uydu.çok uğraşmıştım ölçerken zaten bende.deneyince faturayıda yırtıp attım evde kaldı bir köşede ekipmanlarım. 2,3 ay önce yeğenimle gidip birde ehliyete kayıt oldum habersiz sonra onada sıcak bakmadılar ama sonunda iyi tmm dediler uzun uğraşlarım sonucu.Dün ehliyetimi çıkarttırıp aldım şükürler olsun.Daha önce açtığım iki konu var ilk motor ve ekipmanlar diye..şu an bakıyorum motorlara martta alacağız inşallah ailemle birlikte ama hala ne alayım belirleyemedim 250 cc almak daha mantıklı geliyor.. hızda gözüm yoktur ama ileride tecrübe kazandığım zaman büyülteceğim.. Aklımda Cbr 250 R25 var r25 pek uygun olmaz diyorlar ama bilmiyorum.. Ayrıca benim aldığım ekipmanlar çok kaliteli değildi çünkü ailem yardım etmediği için ben kendim 500 tl bütçe ayırıp aldım kaskım mt blade yeşil kask scoyco eldiven.. prohel dizlik ve bir dirseklik bunları ne yapayım tekrar kaliteli ekipman mı alayım. .
Birde ehliyette direksiyon sınavında 1.de kaldım 8 çizerken istop etti motor anlamadım ikincide aldım
toplam 16-17 bin tl bütçemiz var önerileriniz benim için çok değerlidir..
Birde ehliyette direksiyon sınavında 1.de kaldım 8 çizerken istop etti motor anlamadım ikincide aldım
toplam 16-17 bin tl bütçemiz var önerileriniz benim için çok değerlidir..