Böyle sınavın da ehliyetin de Milli eğitiminde allah bin belasını versin!

Arkadaş olaya bak üniversite açık möğretim sınavı ile ehliyet sınavı aynı güne denk geliyor.Saatler bile aynı.Gerizekalı bir sistemdir yav bu?Birşey yapamadılar kaç aydır.12sinde 2 sınav getirilir mi ? Çok kişi mağdur olacak

APM

Hemen bakanlığa dilekçe gönderin. Bunu koordine ederseniz muhtemelen mtsk sınavları ertelenir.

açıköğretim sınavına gireceğini sürücü kursuna söyleseydin. ona göre sınav saatini düzeltirlerdi. Bağlı bulunduğun ilçe milli eğitime git. sınavların çakıştığını belirten bi dilekçe ver. Saatini değiştirsinler.

Kursu ara bi söyle, bende kursun ayarladığını bilyiorum bana hangi saatte girmek istiyorsun diye sormuşlardı bende kafanıza göre demiştim 11:00 i mi ne vermişlerdi.

Sözlü sınavı kişiye göre değiştiremezler ya bütün olarak değişir ya da hiç değişmez, sadece direksiyon sınavı ayarlanabilir. Eğer böyle bir durum oluyor ise mağduriyetinizi belirten bir dilekçe yazın buraya yazıp kin kusmaktan iyidir.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
İtiraz dilekcelerine bile para alan bi ülkedeyiz.Moralini bozmak istemem ama pek biseyin değişceğinide sanmıyorum. Kamu işleri 'banane ne halin varsa gör banamı sordun ' prensibi ile yürütülüyor..

Sözlü sınavı kişiye göre değiştiremezler ya bütün olarak değişir ya da hiç değişmez, sadece direksiyon sınavı ayarlanabilir. Eğer böyle bir durum oluyor ise mağduriyetinizi belirten bir dilekçe yazın buraya yazıp kin kusmaktan iyidir.

Sözlü sınav mı?

Ben direksiyon sınavı zannederek yorum yapmıştım.
Yazılı sınav MEB tarafından genel olarak yapıldığı için değişen bir şey olmayacaktır.

yazılı değişmez malesef :( bende direksiyon sınavı olarak düşünmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar