hocam beni yanlis anlamayin ben karsida degil yaninizdayim.sakin icinizede atmayin zaten dogrudanda sakin sasmayin.bendede pulsar var.2014 model iki tane arkadasimin memnuniyeti ve tavsiyesiyle banada aldirdilar.benimki 2015 model.motordanda pek anlamam zaten.ama cok zevklide oldugunu yeni yeni ogreniyorum.motoru aldigimdan beri arabayi koydum kapali garaja oyle duruyor.demek istedigim su motor senin icin ne anlama geliyor bilemem ama benim icin zevkli bi hobi.anlatmak istedigim su bu zevk kabusa donuyorsa burada ciddi ciddi dusunmek lazim.kaldiki sahibi oldugun motor olnadik yerlerde stop ediyormus.allah korusun diyorum.arkafasim sat kurtul bence.bu arada lutfen genelleme yapmayalim.ben izmirdeyim gel motoru inceleyelim.stop etme,dalgalanma,zirilti ne bileyim varsa baska bi kronik sorun yest edelim.bir tane buna benzer bisey ciksin hemen noter satisiyla bedava veririm.ben ucseyinden memnun degilim zaten alirkende bildigim icin sesim cikmiyor.lastik ve ayna.onlarida bilerek aldim.
ilk başta anahtarla sıktıgı yerleri gevşeterek biraz öne ittir ve sonrasında sık geri kalan ayarı aynadan normal olarak yaparsın mesela ben i bağlantı yerlerini gevşetim ileri ittim ayna kısmınıda bana doğru en sona getirdimki rüzgardan falan sürekli bozulmasın diye bir kere ayarladım hep öyle sadece bir yere çarparsa kırılabılır esneyecek payı yok bunun dısında ortalarda kullandıgım zaman ruzgardan falan sureklı ayna ayarım bozuluyor hatta ayna bollasıyordu 3 tane vida var onu sıkınca sertleşiyor bununlada ugrasma derdım kalmadı bence iyi ayarlandığında aynaları çok güzel dediğim şekilde yap muhtemelen serviste ustalar kendine göre ayarlamıştır sende ne kadar dışarı açsan kendini görüyorsundur dediğim şekilde dene faydasını göreceksin
Son düzenleme: