neden hep korka korka motora binip vede okadar riski de göze alarak motor kullanacaksın,düşün bir yakınını veya arkadaşını veya ailden birini arkaya bindirmiş önemli biyere gidiyorsun mesela düğün veya cenaze,,olduya en basiti rutin kontrol polis çevirdi ehliyet yok,,??napıcan o anda bi düşün bakalım,normalde ehliyetin olsa kontrol edip devam et diyecekleri halde,,ehliyetin olmadığı için hem motoru bağlıycaklar,hem ehliyetsiz kullanmaktan mahkemeye sevk edicekler hemde 4000 tl ye yakın ceza yiycen,vede üstüne üstlük gideceğin önemli yerede gidemeyeceksin,,değermi sence
valla beni 1 ay içinde 3 kere polis çevirdi ehliyet ruhsat ve özellikle trafik sigortası için,, vede telsizle merkezi arayıp ehliyetimin ve ruhsatımı problemi varmı yokmu diye teyit ettirdiler,sonrasında problem çıkmayınca buyrun gidebilirsiniz dediler,,,ben bunun üstüne askeri kimliğimi gösterdim ve aynı camiadanız deyince samimileştik ve neden bukadar inceliyosunuz diye sordum,bana valla bize emir geldi motor kullananları çevirin kontrol edin diye,çoğu ehliyetsiz trafik sigortasız plakasız geziyor,onları arıyoruz dedi,,sordum varmı diye 10 taneden 4-5 tanesi öyleymiş,çoğuda sucu,lahmacuncu,pizzacı motorlar,,
yani neyap yap ehliyetini al ,,ayrıca ehliyetsiz gezmenin ne avantajı olacak sana onu anlamıyorum