cok gecmis olsun. Fabrika lastiklerimi motordaki?
Evet fabrika lastikleri ama hangi lastik olsa kayardı orda sincan dolmuş duraklarının orda yerdeki mazgal kaydı ama ilginç bişey olmadı
cok gecmis olsun. Fabrika lastiklerimi motordaki?
Evet fabrika lastikleri ama hangi lastik olsa kayardı orda sincan dolmuş duraklarının orda yerdeki mazgal kaydı ama ilginç bişey olmadı
Motora akü dayanmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Konjektör arızası olabilir mi? Aküyü fazla şarj edip bozuyor maalesef.
(...) Silindiri biraz kaldırıp eski contaya sağlamlaştırıcı bişeyler sürün silindiri sökmeden.
silindir alt contasından benim de kaçırıyor o arkadasın dediği gibi sağlamlastırıcı bişeyler sürersen bana da haber edersin bende motoru açtırmak istemem performansı düşüyorsa
Bu motosikleti yapan hintli dostlarımız neden yağ seviyesini olcebilmemiz için birşeyler gelistirmemisler acaba... her 125 st gibi bade de yağ sığdırmaya başladı. Epey de sizdirmis. Ama tam olarak ne kadar eksiltme olduğunu anlayamıyorum. Şanzıman kapak contaları ve silindir alt contadan kaçırma var. Bu contalarin fiyatını bilen varmı? Dukkanda değiştiririm ben.
Geçmiş olsun. Motor yağını kaç binde değişiyonuz ? Bakımdan bakıma değişmek yeterli mi ?
Benim bu gaz yememe sıkıntısından dolayı soruyorum acaba yağ ile ilgili bir sıkıntımı var diye düşünüyorum yağ özelliğini kaybedipte görevini yapamıyor olabilirmi yatak sardırmayak arka tekeri kitleyip başımıza iş almayak sizinde oluyormu aynı sıkıntı basıyon gitmiyo hayvan
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Yeni gördüm davetini yarın bi hastane işim var dostum müsait olursan salı günü gelebilirim
Çok seviyorum motorumu ama bu iş canımı sıkıyor yoksa on numara motor gidişi torku yokuşlardaki performansı zevkle kullanıyorum ama bazen basınca gitmiyorya o an canım çok sıkılıyor evet dediğin gibi soğuklarla birlikte başladı bu olay 5 bin bakımında konuşurum servisle sebebi neymiş şu an 4 bini geçtim 4500 olsun hemen giderim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
sgk nın yanında simit cafe gibi bi yer vardı oramı
Bende persembe günü o karda kışta ta gölbaşına gittim geldim gölbaşında işimi hallettim bi geldim motorun yanina makine bembeyaz göstergeler okunmuyor kardan ama dediğin gibi tek marşta çalıştı biraz bekledim ısıttım motoru bastım cevre yolundan yarim saatte eryaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Bide bizim servis ne marka kac numara yag koyuyor haberim yok siz biliyonuzmu o zaman acemiydik sormadikta
Bade mi isim mi koydun![]()
Silindiri az kaldrmakla komple sokmenin bi farkı kalmiyorki. Silindirde ayar falan yok zaten önemli olan üst kapak saplamalarinin sıkımlarıdır vidalarla oynadignda fabrikanın sıktığı tork gidecektir.