- Konu Yazar
Birisi şu arkadaşa kendisiyle tartismiyor oldugumu anlatabilirmi? Hayir yaziyorum yaziyorum anlayamiyor da.. Son sozumu de soylemis bulundum naaapsak şimdi![]()
Bunu :queen:
Birisi şu arkadaşa kendisiyle tartismiyor oldugumu anlatabilirmi? Hayir yaziyorum yaziyorum anlayamiyor da.. Son sozumu de soylemis bulundum naaapsak şimdi![]()
Sana kırıldım ama berk. Ben sana iyi davrandım sen karikatür koyuyorsun. Hem de en sevdiğimden.
Yıldız teknik ee okudum dediğinde ben sana dedim mi sol testisimi koysam o fakülteyi senden önce bitirir diye.
Demedim. Ayıp yapıyorsun.
Anladığım kadarıyla MD.Murat "göstermeden yiyin" demeye çalışıyor. Bu yönüyle de kendisine katılıyorum. Ancak böyle bir şeyi ben ifade etmezdim. Sevmiyorum yazılan üç beş cümleden niyet okumayı. Ayrıca kimse her türlü meselede hassas olmak zorunda değil, kim bilir ne öküzlükleri kendimiz yapıyoruz. Öyle işte.
Çantanızı güle güle kullanın.Ancak ben bu fiyatların komik olduğunu düşünüyorum.Sıfırının 2000 tl olduğunu söylüyorsunuz, bu çantaların neresi o kadar para yapıyor anlamış değilim.Ben kendi adıma konuşursam, kazandığım para ile alakasız her zaman aldığım şeyde ilk önce F/P oranına takılırım.Bu ürünü her ne kadar. Yarı fiyatına almış olsanız da F/P oranının iyi olmadığı kanısındayım.Ürünün maliyet olarak en fazla 70 80 dolar olduğu gerçeği varken 10 katı para vermek (sıfırına)kapitalizmin iyi birer kölesi olmak anlamına geliyor.MD Murat isimli arkadaş sanırım bundan bahsetmiş.Genel anlamda konuşursam sizi tenzih ediyorum, verilen para tamamen çantanın üzerinde yazan marka ile ilgili.Seçenekleriniz ile mutluysanız bizlere güle güle kullanın demek düşer.
100 binlik motoru 75'bine aldım... Cok mutluyumBiraz geç mi kaldım olsun
![]()