Hangi sırt koruması?

Ben de montumda knox'un sırt korumasını kullanıyorum, dışı köpüktür evet, ancak içinden ne geçirdilerse artık(metal/plastik/sert alaşım ...vs ) öyle kolay kolay bükemiyor katlayamıyorsunuz, belirli miktar esniyor ama öyle "2'ye katliim de az yer kaplasın" gibi bir şey yapamazsınız mesela, katlanmıyor çünkü : ) Düşme anında köpük kısmı darbeyi hafifletip sert kısımlarda aşırı darbe almayı engelliyor sanırım.

level2 daha iyi diye biliyorum.

Level 2 daha iyi zaten, yukarıdaki LEVEL1-LEVEL2 açıklamasında anlaması biraz zor da olsa bu anlatılmış. Kabaca "ortalama pik kuvveti uygulandığında vücuda iletilen darbe/yük değeri" olarak söylenebilecek değerlerden bahsetmiş. Vücuda iletilen değer ne kadar az olursa darbe sönümlemesi okadar iyi, yani level 2 daha iyi. Ama yukarıdaki açıklama direkt okunduğunda kafa karıştırmıyor değil.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Montun içine takılan yumuşak korumalardan ziyade dışı sert plastik olan 7-8 baklalı ve monttan önce haricen giyilen bir sırt koruma daha güvenli ve mantıklıdır.

biraz terletir, yazın sıcak tutar, mont haricinde giy çıkar zordur, çok yer kaplar vs ama en sağlamı budur.

Motosikler giysilerinde bir de sürdürülebilirlik önemli , süper korumalar alabiliyoruz ama giy-çıkar zor geldiği için bir süre sonra ihmal ediyoruz.
O nedenle ben olsam İmpactec olan ürünü alırım çünkü standart olarak daha üst kalite bir ürün , yerli olması da cabası.

http://urun.n11.com/sirtlik/revit-seesoft-rv-mont-ici-sirtlik-P68761814

Bu ürünü aldım inşallah pişman olmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar