Motosiklette Güvenli Sürüş Semineri - ANTALYA ((ÜCRETSİZ )

Merhabalar arkadaşlar. Antalyada 18 ARALIK 20015 CUMA 18:30 da Muratpaşa Belediye binası kültür salonunda ÜCRETSİZ motosiklet güvenli sürüş semineri yapılacaktır. Herhangi bir yere kayıt yaptırmanız yada randevu almanıza gerek yok. Verilen saatten önce orada olup yerinizi almanız yeterli. Antalya da yaşayan arkadaşlar için kaçırılmayacak fırsatlardan birisi.
(görmeyen kalmasın diye her gün 1 kere up layacağım bu konuyu şimdiden söyleyim sonra kızan olmasın )

Ne güzel...
Her fuarı etkinliği İstanbul'da görmekten gına geliyor insana. Gelmeye çalışacağım..Yakın illerden de gelenler olabilir..
İyi akşamlar herkese

Samsuna da isteriz. Veya çevre illerde olursa ona da geliriz.

qelsem mi, qelmesem mi ?? :silent:
Böyle yerlerde genelde beklentim biraz yüxek oluyor.
Sürat yapmayın, trafik kurallarına uyun, ekipmansız çıkmayın, sağdan geçmeyin felan muhabbetleri olursa çıkar giderim oradan.. :pr:
Semineri terkeden birini görürseniz o benim arkadaşlar.. :D

qelsem mi, qelmesem mi ?? :silent:
Böyle yerlerde genelde beklentim biraz yüxek oluyor.
Sürat yapmayın, trafik kurallarına uyun, ekipmansız çıkmayın, sağdan geçmeyin felan muhabbetleri olursa çıkar giderim oradan.. :pr:
Semineri terkeden birini görürseniz o benim arkadaşlar.. :D

muhtemelen terk eden olucaksınız çünkü çoğu zaman dediğini gibi bir muhabbet oluyor. Ama yinede böyle birşey yapmaları güzel umarım faydalı olur insanlara.

Saati Antalya dışından günübirlik gelebilecekler için uygun değil. Öğlen üzeri falan olsa, günlük gidilir gelinirdi; çevre illerden de; Burdur, Isparta vs.

Şimdi gece 23.00'ten sonra bir de otel masrafı ...

Olmamış ... Veya, olmuş da, "fazla yerel" olmuş; çevre iller düşünülmemiş...

3 gün kaldı. Hatırlatalım Antalya daki arkadaşlara :bounce:

Gordum seni sanirim. Eger tek geldiysen :) nerde oturuyosun? Benim uzeirmde mavi bi kazak var, yanimda beyaz kazakli kiz arkadasim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar