Motosikletini Göster !

12341557_10153658779201855_4489177613494809147_n.jpg

Bu da benim :)

Çok yakın bi ark babası imam yıllarca sağlam makarasını yapmıştık bunun :mrgreen:

Aynı pozisyondaki bi arkadaşa 'leaan gırtlağını öptüğümün cücüğü' dedim diye benle konuşmamıştı. Sonra niye konuşmuyon lan sen benle diyerek dövmüştüm ve konuşmaya başlamıştı. Şimdi nerde acep :)

Nerden bulabılırım hocam?

Gazoz olma efsane ol reklamı aklıma geldi Yunusun yazdığından sonra :)

Spormotoda var. Eğer avrupa yakasında istersende Ata motor Ahmet usta karaköyde. Sipariş verir hemen getirir.

Did marka zincir ve Ktm nin arka dişlisi.

Gerçi aliexpresste falanda vardır ama ben bu tarz ürünlerde hangisi gerçektir vs bilmediğim için bu konunun uzmanı Yunus yardımcı olur bence :queen:

Gazoz olma efsane ol reklamı aklıma geldi Yunusun yazdığından sonra :)

Spormotoda var. Eğer avrupa yakasında istersende Ata motor Ahmet usta karaköyde. Sipariş verir hemen getirir.

Did marka zincir ve Ktm nin arka dişlisi.

Gerçi aliexpresste falanda vardır ama ben bu tarz ürünlerde hangisi gerçektir vs bilmediğim için bu konunun uzmanı Yunus yardımcı olur bence :queen:

Yunus ne anlar motordan baksana ankaradan bi motor almış oda bozuk çıktı garibana ayıplı mal sattılar koca forumu ayaklandırdı motorumu calıstırın diye ahh ahh @yunusus

Yunus ne anlar motordan baksana ankaradan bi motor almış oda bozuk çıktı garibana ayıplı mal sattılar koca forumu ayaklandırdı motorumu calıstırın diye ahh ahh @yunusus

Mohuhahahaa :) ben tabiiiisiki anlamam motordan ne anlayacam :D 3000liranin uzerine kendime alir gibi arkadasima aldigim sonrasinda yata yata akusu bitmis, buyuk ihtimal vurdurmaya calisirken bogulmus motoru 1500 liraya geri satin aliyorum ki suan 4000 lira piyasası :D
Ben ne anlayacam la motordan :D gak git işien bah :D

Mohuhahahaa :) ben tabiiiisiki anlamam motordan ne anlayacam :D 3000liranin uzerine kendime alir gibi arkadasima aldigim sonrasinda yata yata akusu bitmis, buyuk ihtimal vurdurmaya calisirken bogulmus motoru 1500 liraya geri satin aliyorum ki suan 4000 lira piyasası :D
Ben ne anlayacam la motordan :D gak git işien bah :D

La bilmiyosan bilmiyom de tamam dışlamıcaz senı bahane uydurma burda sabah sabah ama ne kazıkladılar senı haa :D

Bencede bencede iyi kaziklamislar.
Meh dun geceden bir foto.. 1 saat icinde teslim aliyor benim tamirci motoru

Mermi manyağı mı edelim illaki? :D

Motor geldi sağlam, şimdi bakım süreci başlıyor. Crocodill o kadar göz ettin yine de geldi la motur :D ben o otobus devrilir falan diyordum ama... :DD

(Koltuk açık kalmış)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar