Super Moderator
Saykoyu anlatmaya gerek yok bilen bilir. Buda saçma araç satış propagandası gibi oldu![]()
Şimdi seyret gülersen adam değilim, zamanında gözlerimizden yaş gelirdi
Saykoyu anlatmaya gerek yok bilen bilir. Buda saçma araç satış propagandası gibi oldu![]()
vurdu gol olduu
şuna turuncu dişli ve turuncu zincir taksana efsane oluyor o zaman :queen: benimkinde vardı
Nerden bulabılırım hocam?
Efsaneler öyle kolay olmuyor!![]()
Sayko mu ? alirim bi dalHocaaaaaaaaaa
Çok yakın bi ark babası imam yıllarca sağlam makarasını yapmıştık bunun :mrgreen:
Nerden bulabılırım hocam?
Gazoz olma efsane ol reklamı aklıma geldi Yunusun yazdığından sonra![]()
Spormotoda var. Eğer avrupa yakasında istersende Ata motor Ahmet usta karaköyde. Sipariş verir hemen getirir.
Did marka zincir ve Ktm nin arka dişlisi.
Gerçi aliexpresste falanda vardır ama ben bu tarz ürünlerde hangisi gerçektir vs bilmediğim için bu konunun uzmanı Yunus yardımcı olur bence :queen:
Yunus ne anlar motordan baksana ankaradan bi motor almış oda bozuk çıktı garibana ayıplı mal sattılar koca forumu ayaklandırdı motorumu calıstırın diye ahh ahh @yunusus
Mohuhahahaaben tabiiiisiki anlamam motordan ne anlayacam
3000liranin uzerine kendime alir gibi arkadasima aldigim sonrasinda yata yata akusu bitmis, buyuk ihtimal vurdurmaya calisirken bogulmus motoru 1500 liraya geri satin aliyorum ki suan 4000 lira piyasası
![]()
Ben ne anlayacam la motordangak git işien bah
![]()
Bencede bencede iyi kaziklamislar.
Meh dun geceden bir foto.. 1 saat icinde teslim aliyor benim tamirci motoru[url]http://i.hizliresim.com/VX3rgP.jpg[/url]