- Konu Yazar
Bugün Kadiköyde SJ 4000 kamerayi orjinal ve garantili olarak satan Kaan Elektronige gittim ellerindeki ürünü tanittip özelliklerini anlattilar orjinal kutudaki aksesuarlari + yedek bataryaya 325 tl fiyat verdiler,baska bir forumda okudugum üretici firmanin resmi internet sitesindede satista olan SJ 5000 modelinin ellerinde olup olmadigini sordum ellerinde yoktu peki hangisini tercih ediyim dedim SJ 5000 modelinin ekraninin zamanla beyazlama sikintisi yasadigini söyledi ve birazdaha sj 4000 modelini inceleyip çiktim.
Baska bir magazada SJ 4000 modelini gorup içeri girdim 375 tl fiyat verdiler vitrinde SJ 5000 modelide vardi onada 475 tl fiyat verdiler ama satici amca biraz naletti bugun galiba pek ilgilenmedi bizimle.
Birde bir cok yerde Xioami Yi markasindan bahsediliyor SJ markasina gore daha basite indirgenmis bir cihaz ama satan magaza bulamadim bu markada kafami karistirmiyor degil birde SJ 4000 lere harici mikrofon takilabilecekmis yeni gelen partide mikrafonlarda geliyormus isteyen oradan mikrafonu alabilecekmis Kaan Elekronik boyle bir bilgi verdi.
Bu markalari kullananlara sorum olacak,
1 SJ 4000 - SJ 5000 hangi modeli tercih etmeliyim saticinin söyledigi gibi ekran beyazlamasi yasayan varmi?
2.Xioami Yi modeli kullananlarin + ve - yorumlari nelerdir?
3.Baska marka kullananlar o markalarin - ve + larini yazarsa sevinirim.
Yada ver parayi GoPro al diyenler bu markada 800 - 1800 tl arasi fiyatlar aldim farkli modelleri var ve aksesuarlari çok pahali deymez diye düsünuyorum.
Yorumlariniz için simdiden tesekkurler.
Baska bir magazada SJ 4000 modelini gorup içeri girdim 375 tl fiyat verdiler vitrinde SJ 5000 modelide vardi onada 475 tl fiyat verdiler ama satici amca biraz naletti bugun galiba pek ilgilenmedi bizimle.
Birde bir cok yerde Xioami Yi markasindan bahsediliyor SJ markasina gore daha basite indirgenmis bir cihaz ama satan magaza bulamadim bu markada kafami karistirmiyor degil birde SJ 4000 lere harici mikrofon takilabilecekmis yeni gelen partide mikrafonlarda geliyormus isteyen oradan mikrafonu alabilecekmis Kaan Elekronik boyle bir bilgi verdi.
Bu markalari kullananlara sorum olacak,
1 SJ 4000 - SJ 5000 hangi modeli tercih etmeliyim saticinin söyledigi gibi ekran beyazlamasi yasayan varmi?
2.Xioami Yi modeli kullananlarin + ve - yorumlari nelerdir?
3.Baska marka kullananlar o markalarin - ve + larini yazarsa sevinirim.
Yada ver parayi GoPro al diyenler bu markada 800 - 1800 tl arasi fiyatlar aldim farkli modelleri var ve aksesuarlari çok pahali deymez diye düsünuyorum.
Yorumlariniz için simdiden tesekkurler.