Ucuz topcase buldun mu kaçırmıcaksın :)

Merhabalar ,

Tenere660 da yan çanta olarak givi trekker outback kullanıyordum fakat topcase yamaha vardı. Hem çok hoşuma gitmiyordu hemde 1 adet kask alıyor olması beni mecburen yan çantalar ile birlikte kullandırmak zorunda kalıyordu.

Malum sitede tenere ilanı vardı bende sahibini arayıp sadece çantasını bana satabilirmisin diye bir sorum oldu ve kabul etti :)

58 lt givi trekker outback topcase. Şuan givitürkiyede satış fiyat 1700 tl + demir (300 tl ) + sırt dayama (280 tl ) yani toplamda 2280 tl yapıyor.

Sağolsun Korhan abi ( öniz motor ) yardımcı oldu sahibi ile aramdaki iletişme ve daha 2 kere kullanılmış yedek anahtarı ,garantisi devam eden bu güzelim çantayı 1200 tl ye satın aldım.

Ehhh artık 3 çanta givi trekker outback oldu ve takımı tamamladık. Üzerine reflektör gri stickerlarıda bu akşam yapıştırıcam artık. 58 lt nin verdiği avantaj ilede yan çantaları artık şehir içinde kullanmama gerek kalmayacak....

r83ORM.jpg

r83ORN.jpg

dZPO0V.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun...

Hocam bende bir yerde 50-60 liraya büyük bir çanta kampanyası var sandım geldim :)
Güle güle kullanın.

Way canını yediğimin uyanığııı :)

Hayırlı olsun yakışmış.

Bi dünya haritası şeysi yap gayrı

Çok kaliteli görünüyor. Olaki hafif düştün çantan sağlam diyelim fakat bağlantı yerlerini koparır mı?

Arka top case ..tenere ye olmamis.

Zaten bu tarz endura lara sadece side case yan canta olur....

arka top case gidişini etkiliyecektir.... sosis canta ...kullanabilirdin

Bu çantaların önünü yuvarlatsalar iyi olmaz mı, rüzgar direnci diye bişey var çantanın önünü yarım küre yapsalar motosikletin sürüşüne etkisi yüzde 20-30 azalır bence.

Bu mu şimdi sizin keyfiniz. Eminim tek sebebi orda givi yerine yamaha yazmasını konduramamanızdı. 1200 tl yi 6ay pizzacıda çalışıp biriktirip motor alan insanlar var forumda. Dalga geçer gibi aldım ben şahsen.
Yan çantaları kullanmak zorunda kalmayacakmışsınız çok büyük lüks sahibi oldunuz. Tebrikler.
images

@MD Murat

Hocam bu yorum pek olmamis. O zaman kimse forumda 10 bin tl ve uzeri motorlarinin resmini paylaşmasin malum 1200 tl yi 6 ayda biriktiren insanlar var deyip.

arabasinin cant ebadini buyutup 4 jant ve lastige 10 bin verenler var keyfi gerek yokken onlari napalim?

Bu mu şimdi sizin keyfiniz. Eminim tek sebebi orda givi yerine yamaha yazmasını konduramamanızdı. 1200 tl yi 6ay pizzacıda çalışıp biriktirip motor alan insanlar var forumda. Dalga geçer gibi aldım ben şahsen.
Yan çantaları kullanmak zorunda kalmayacakmışsınız çok büyük lüks sahibi oldunuz. Tebrikler. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/...JnIbkTHxv_hLCGpWzQvkPzniy_1wfMggV4PM2tg2mscYi

Tamamda adamın alım gücü var ve almış. Hoşuna gittiği içindw paylaşmış, nasıl ucuza getirdiğinide paylaşmış. Trip niye?
Durumu size göre iyi olan ne yapsın ölsün mü?

Zenginlik taşıyamayan insana yakışmıyor bence. Alabilir istediğini tabiki. Sen de ben de alabiliriz.
Burda konu açmak da Kabul edilebilir.

Ancak ucuz topcase yazarsan başlığa olur mu? Yakışıyor mu?
1200 tl ile bir ay doyan milyon aile var bu ülkede.
1200 tl vermiş yan çantalar yerine sadece topcasei kullanacakmış artık. Aferim dedim ben de bişey demedim.

Kardeş o topcasenin fiyatı 2300 lira.
Mantıken bakınca 1200 lira 2300 liraya nazaran epey ucuz. Bayaaaa bayaaa ucuz.
Bence biraz temiz havaya çık, mevcut sıkıntılarından arınmak icin meditasyon falan yap. Ne bileyim ibadet yap.
İcinde bulunduğun sıkıntılardan böyle kurtulamazsın.
Olay konuyu siyasete getirmek değil ama bu gibi durumlar senin canını sıkıyorsa meclise gir hepsini öldür çık mesela. En azından başkasınında işine yarayacak birşey yapmış olursun. Hatta ülkeyi kurtarirsin :)

Kardeş o topcasenin fiyatı 2300 lira.
Mantıken bakınca 1200 lira 2300 liraya nazaran epey ucuz. Bayaaaa bayaaa ucuz.
Bence biraz temiz havaya çık, mevcut sıkıntılarından arınmak icin meditasyon falan yap. Ne bileyim ibadet yap.
İcinde bulunduğun sıkıntılardan böyle kurtulamazsın.
Olay konuyu siyasete getirmek değil ama bu gibi durumlar senin canını sıkıyorsa meclise gir hepsini öldür çık mesela. En azından başkasınında işine yarayacak birşey yapmış olursun. Hatta ülkeyi kurtarirsin :)

Tavsiyeler için teşekkürler. Herkesin herşeyi algılayabilmesini beklemiyorum. Bu yüzden yorum yapıp gereksiz tartışmak saçma oluyor. Dediklerim nettir. Üzerinde yeterince düşünürsen anlayabilirsin.
Ya da kapitalist sistemin kölesi olduğumuz için belki anlamaya da bilirsin. Söz vermiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar