- Konu Yazar
17.11.2015 Tarihinde geçirmiş olduğum motosiklet kazası ile ilgili sizlere bir kaç şey sorucağım
Öncelikle sağlık durumum iyi sadece sol omuzum var sağ bacagımın üst tarafında ağrılar var allaha şükür kırık çıkık olmadan kazayı atlatık .
Olay şöyle gerçekleşti ben çarşıya doğru gidiyordum köy yolu gidiş gelişli tam viraj cıkısındada karşıdan gelen kamyon sağ dönüş yapmak için açıktan benım şeridime sıfıra sıfır yanaşmış uzaktan geliyor ben virajdan cıktım karşımda frene bastım baktım motor attı saga sola kacmaya tam calısırken aynı yonlere kaçmaya çalıştık ve benim şeridimde kafadan vurdum motorun ön tarafı komple yok depoya kadar gibi bişey hatırladığım hasarları alta yazıcağım .
Şimdi merak ettiğim tek şey motor perte çıkmaya bilir çıkmasa bile yani yenilenip tamır edilip bana verildiğinde değer kaybı alıcağım
+tank pad
+kask'ım
+koruma takozları
bunları kesinlikle karşı taraftan parasını alıcağım daha dogrusu almak istiyorum
şimdi honda beni aradı babamın telefonunu verdım experin numarasını vermiş babam da aramış .
Exper tam olarak nelere tamir verdi bilmiyorum ama babam tartışmış
depo ezikti ona filan tamir verdiyse sıfırını istemiştir çünki boyası filan catlamıştı deponun
jant ' yamulmuştu arka jant açmış yanı yana biraz açılmış
babamda tamire kesinlikle karşı bana dedi babam tam anlatmadı istanbulda şuan 1-2 gune sakaryaya gelicek düzceye gidip dilekçe mi ne yazıcakmışız
ne dilekçesi bilgisi olan varmı yanı ben motoru tamırlı bır motor almadımki kazada oluşan şeyleri bana tamir şecenegi sunuyor sigorta nasılbir yol izlemeliyim anlatırmısınız ?
Hasar gören parçalar
+ ön çamurluk
+ debraj teli
+ ön cam
+ ön far
+sağ -sol granej komple yanı iç dış granej olarakmış
+arka maşa
+motor kapagı sag taraftaki honda yazan yerde tam çizik
+motorun tam onun üstündeki yerde çizik
+ön jant büyük ihtimal oda yamuk
+kafa demiri
+km saati + komple
+aynalar çizik
+ön far duyu + küçük park lambaları +far duyu
+sağ sol far granejı
+far üstü granej
+egzoz kapak
+koruma takozu
+gidon topuzu
+sağ sinyal
ön amasorlerde çizikler vardı yamulmuş olabilir büyük ihtimal
SADECE görsellik olarak bunlar var görünürde açılmadan sökülmeden yani
Öncelikle sağlık durumum iyi sadece sol omuzum var sağ bacagımın üst tarafında ağrılar var allaha şükür kırık çıkık olmadan kazayı atlatık .
Olay şöyle gerçekleşti ben çarşıya doğru gidiyordum köy yolu gidiş gelişli tam viraj cıkısındada karşıdan gelen kamyon sağ dönüş yapmak için açıktan benım şeridime sıfıra sıfır yanaşmış uzaktan geliyor ben virajdan cıktım karşımda frene bastım baktım motor attı saga sola kacmaya tam calısırken aynı yonlere kaçmaya çalıştık ve benim şeridimde kafadan vurdum motorun ön tarafı komple yok depoya kadar gibi bişey hatırladığım hasarları alta yazıcağım .
Şimdi merak ettiğim tek şey motor perte çıkmaya bilir çıkmasa bile yani yenilenip tamır edilip bana verildiğinde değer kaybı alıcağım
+tank pad
+kask'ım
+koruma takozları
bunları kesinlikle karşı taraftan parasını alıcağım daha dogrusu almak istiyorum
şimdi honda beni aradı babamın telefonunu verdım experin numarasını vermiş babam da aramış .
Exper tam olarak nelere tamir verdi bilmiyorum ama babam tartışmış
depo ezikti ona filan tamir verdiyse sıfırını istemiştir çünki boyası filan catlamıştı deponun
jant ' yamulmuştu arka jant açmış yanı yana biraz açılmış
babamda tamire kesinlikle karşı bana dedi babam tam anlatmadı istanbulda şuan 1-2 gune sakaryaya gelicek düzceye gidip dilekçe mi ne yazıcakmışız
ne dilekçesi bilgisi olan varmı yanı ben motoru tamırlı bır motor almadımki kazada oluşan şeyleri bana tamir şecenegi sunuyor sigorta nasılbir yol izlemeliyim anlatırmısınız ?
Hasar gören parçalar
+ ön çamurluk
+ debraj teli
+ ön cam
+ ön far
+sağ -sol granej komple yanı iç dış granej olarakmış
+arka maşa
+motor kapagı sag taraftaki honda yazan yerde tam çizik
+motorun tam onun üstündeki yerde çizik
+ön jant büyük ihtimal oda yamuk
+kafa demiri
+km saati + komple