araç sağa yöneldiğinde kapı hizasında değil 2m kadar daha sağındasın, yani aynaya bakmış ve seni görmemiş olması yüksek ihtimal. Ona göre kör noktadasın. Onu geçmeye zaten niyetin yoktu o yüzden bir tehlike görmedim burda. Dikkat edersen sol şerit tıkanınca sadece o araç değil diğer araçlar da sağa doğru toplu olarak bir yanaşma var.
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler. Orada aslında araçların hamlelerini bitirmesini bekliyordum o yüzden yavaştan alıyordum. Burada söylemek istediğim yanı araç elbette şerit değiştirecek gormeyedebilir fakat sinyal vermeden etmeden uçarak şerit değiştirmesi pek hoş karşılanacak birşey değil, sonuçta hatalar insanlara mahsus ama sen kasıtlı bu hareketleri yaparsan haliyle birinin canına bile bile kast etmiş olursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
birazda abartıyorsunuz yahu gayet yavaş gidiyorken azcık frenle toparlıyorsun. ya geçip gidiceksin yada yol vericeksin bu durumlarda hak hukuktan bahsetmiyorum sonuçta arabaları ne yapacağı belli olmayan bir dana sürüsüne benzetmekte fayda var. hızlarını biliyorsun ama sağa sola gidişlerine emin olmadan sürüceksin. bu iş böyle maalesef
Merhaba, yorumunuz için teşekkürler.
Burada belirtmek istediğim şey insanlar tabii ki hata yapar gormeyedebilir olabilir ama herşeyin bir usulü var, sen sinyal vermeden uçarak bir seride giriyorsun yanı burada bilinçli yapılan bir hata söz konusu orada ben olabilirdim bana carpabilirdi veya başkasına carpabilirdi bu kaza değil kasten adam oldurmeye teşebbüs ha bunu yapmissin ha silahla birini vurmussun. Aradaki farkı anlamak lazım, trafikte bolca olan birşey ama bu kadarina ben ilk defa şahit oldum. 2 metre öne geçsen ne olur geçmesen ne olur, kocaman araç surdugune gore trafikte kalmayı da göze alacaksın, 2 metre için kimse kimsenin canına kast edemez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
Kör noktada kalmışsın ve çok büyük bir tehlike atlatmamışsın. Arkasına takılıp gitmeler, gaz açmalar gereksiz yere büyütmüşsün. Bence bu kadar gergin sürme keyfine bak. Başınızdaki kameraya bu kadar önem vermeyin
Hocam kimsenin arkasına takilmam zaten surus tarzim buna el vermez, yanı insan girmeye bilir etmeyebilir seride sinyal vermeden aniden uçarak gidiyorsun burda benim canima kast ediyorsun demektir. Kaza olur olacaktır da ama bile bile benim canima kast ederse sinirlenirim tabii ki bu en doğal duygu olsa gerek. Kamera hataları cekmek için önemsediğim ise kendi canim.
Kanalimdan diğer videolarima göz atarak surus şeklime bakabilirsiniz, saygılarımla.
www.youtube.com/ciftsilindir