Rus Tekno Müziğine Hastayım...

.

yıllardır rap..hip hop..tekno ve trance müziği dinlerim...ama Batı ve Doğu arasındaki kültür farkları o kadar belli ediyor ki kendini..yani Batı müziği bana artık çok stüdyo işi çok antipatik geliyor...tınılar vesaire sözler..hepsi piyasa müziği gibi...

son dönem Rusların Tekno tarzlarını benimsemeye başladım son 3 yıldır diyebilirim...ünlü diye lanse edilem DJ Tıestolar vs artık bana hitap etmemeye başladı...

şimdi bu amele tekno partisindeki müzikleri nerede bulabileceğimi söyleyebilirmisiniz..bunlar serbest çalışmalarmıdır...yani piyasayı bilen konuya hakim argadaşlar yazarsa sevinirim...bu dans eden maldonadoları görmezden gelip çalınan parçalara odaklanın...

normal teknodan bir kademe daha hızlı olduğu için mi hoşuma gidiyor bilemiyorum onuda anlamıyorum...

işte sevdiğim tarzdan bir örnek daha...ben bu adamları yutubdan falan bulamıyorum...Бочка,басс,колбасер dil karakterleri nedeniyle bulmak zor ...bildiğiniz önerdiğiniz linkler olursa gönderiniz...

Elektronik müzik seviyosan Armin Van Buuren tavsiye ederim abi. Youtube'da yüzlerce şarkısını bulabilirsin.

Akilli telefonlarda shazam gibi programlar var. Dinletiyosunuz telefona buluyor ismini o yardimci olur.tekno degilde tam photaka tik diye bi sarki var oda gzl rusca

Elektronik müzik seviyosan Armin Van Buuren tavsiye ederim abi. Youtube'da yüzlerce şarkısını bulabilirsin.

Akilli telefonlarda shazam gibi programlar var. Dinletiyosunuz telefona buluyor ismini o yardimci olur.tekno degilde tam photaka tik diye bi sarki var oda gzl rusca

sağolun beyler...:rendeer:

aslında bu tarz Tekno arşivi olan bi arkadaşın arşivine çökmek çok isterdim...ya da evimin bir odasını ses geçirmez yalıtımla düzenleyip yüksek sesli tekno hevesimi alabilirim...ama bu sefer de işitme yalan olur...kulaklar mahfolur...

ben bir 6 ay Display Ses ve Işık Sistemlerinde şoför ofisboy olarak çalıştım beyler..çoğu ses düzenlemelerini..ses perdelerini Ses Mühendisi bir abimizle ben yaptım...ben tabi amelelik yaptım ama yinede bu tarz müzikler bende bağımlılık yarattı...

Sortıe Kuruçeşmenin tüm ses sistemin biz yaptık 4-5 kişilik ekip 3 gündüz 3 gecede 2008 de yüz bin euroluk sistemi motif gibi emek harcayarak halı yapar gibi yaptık...az kolon asmadım...az keys taşımadım...neredeyse bel fıtığı olacaktım ağır geldi iş ayrıldım tabi.....o dönem müşterimiz olan Sortıe ..Belediyeden Ses Kirliliği nedeniyle ceza yiyince bizim patrona geldi paraya kıydı ve harika işler çıkardık orada...ve gece alemine bir göz attım bu 6 aylık sürec de yani o kadar cezbedici bir şeyki...yani param olsa trance festivali düzenleyeceğim ünlü djleri Türkiyeye davet edip...hem dinlemeyi hemde dinletmeyi severim...

sizlere basit bir örnek veriyorum arkadaşlar...basit aptal bir parçayı örnek verelim...

bu parça size saçma ve salak gelebilir mesela tarzınızda değildir...ama size öyle bir ses sistemiyle dinletirim ki bu şarkıya aşık olursunuz...sanki stüdyoda Demet Akalınla kayıt yapıyor hissine kapılırsınız..önemli olan detay bu...ses sistemleri sesin kulağa nasıl ulaştığı çok önemli...6 ay boyunca Display Ses ve Işık da cup tıs cup tıs yapıyorduk...bildiğiniz Dj Gece Kuşu oldum yav...:queen: müziği kaliteli dinlemeye alıştığınızda sonrası fena oluyor...ya hep kaliteli dinleyeceksiniz ya da o keyfi asla yaşayamayacaksınız...

bu arada sizi Sortıe de bir akşam eğlenmeye götürürüm ..iki içki iki dans aklınız başınızdan gider..ortamlar gerçekten olağan üstü...parası olan ince zevklere sahip aga bunu bilir bunu söylerim...paralı ama mutsuz diye birşey yok bu arada...ha bizim dünyamı değil o ayrı..ben cebefe150imle mutluyum...

Son düzenleme:
Sesten sistemden anlıyorsanız bana bir yardımcı olun. Bu ara referans monitör alma arifesindeyim. Oda kabaca 15 m2 civarında. Müzik yapmıyorum sadece dinlemek amacıyla alacağım öyle profesyonel ekipmanlara çok fazla para ödeyemem. En düşük bütçeyle en temiz sesi nasıl alırım ?
Not: Bilgisayar anakartım yeni nesil ve ses yongası fena değil. Ses kartı almadan öncelikle anakarta bir şans vereceğim.

Sesten sistemden anlıyorsanız bana bir yardımcı olun. Bu ara referans monitör alma arifesindeyim. Oda kabaca 15 m2 civarında. Müzik yapmıyorum sadece dinlemek amacıyla alacağım öyle profesyonel ekipmanlara çok fazla para ödeyemem. En düşük bütçeyle en temiz sesi nasıl alırım ?
Not: Bilgisayar anakartım yeni nesil ve ses yongası fena değil. Ses kartı almadan öncelikle anakarta bir şans vereceğim.

yok dostum bu alan benim alanım değil inan...buna benzer bir kaç tavsiyede bulundum sonra eleştiri aldım birkaç arkadaşımdan o yüzden bilmediğim konulara girmek istemiyorum...yanlış anlamazsın umarım..üşenme veya kaçma gibi bişey aklına gelmesin...ben bildiğim konularda bile bu forumda uzman görünmek istemiyorum...ilke yaptım bunu...

Koskoca reina'ya tesisat döşemişsiniz benim kutu kadar odaya tavsiye veremediniz aşk olsun:p

Metehan abi dediklerine katiliyorum, ses kalitesi o kadar onemli bir etken ki, gecenlerde muzik ile ugrasan bir arkadasim yanima geldi. Benim Asus bilgisayarin hoparloru zaten kucucuk, (kulaklik var ama takmaya useniyorum tabi) bilgisayardan aklimiza gelen muzikleri yazip dinliyoruz.

Arkadas bana bi ara dondu dedi ki ;

- Sana aciyorum, o kadar cok sey var arkada ve sen bunlarin hicbirini duymuyorsun, sarkiyi referans monitorlu bir studyoda dinledim arka plandaki seyleri duymadigin icin laterna geliyor dedi, hak verdim zira ayni parcayi Sony kulaklikla dinledigimde normalde duymadigim ruzgar sesi, arka plan vokallerini duydum.

Koskoca reina'ya tesisat döşemişsiniz benim kutu kadar odaya tavsiye veremediniz aşk olsun:p

Dostum ben yukarida anlattigim ezginlikten sonra dun n11`den 2+1 creative ses sistemi siparis ettim 160 TL, yorumlarini cok begenmisler. Daha kargoda sanirim.

5+1 urunleri daha kalitelidir tabi ki.

Metehan abi dediklerine katiliyorum, ses kalitesi o kadar onemli bir etken ki, gecenlerde muzik ile ugrasan bir arkadasim yanima geldi. Benim Asus bilgisayarin hoparloru zaten kucucuk, (kulaklik var ama takmaya useniyorum tabi) bilgisayardan aklimiza gelen muzikleri yazip dinliyoruz.

Arkadas bana bi ara dondu dedi ki ;

- Sana aciyorum, o kadar cok sey var arkada ve sen bunlarin hicbirini duymuyorsun, sarkiyi referans monitorlu bir studyoda dinledim arka plandaki seyleri duymadigin icin laterna geliyor dedi, hak verdim zira ayni parcayi Sony kulaklikla dinledigimde normalde duymadigim ruzgar sesi, arka plan vokallerini duydum.

Dostum ben yukarida anlattigim ezginlikten sonra dun n11`den 2+1 creative ses sistemi siparis ettim 160 TL, yorumlarini cok begenmisler. Daha kargoda sanirim.

5+1 urunleri daha kalitelidir tabi ki.

Tavsiyen için teşekkürler ama ya referans monitör ya da logitech z906 gibi digital çıkışı olan surround bir sistem düşünüyorum.

Tavsiyen için teşekkürler ama ya referans monitör ya da logitech z906 gibi digital çıkışı olan surround bir sistem düşünüyorum.

En dusuk butce deyince ben de kendi butceme gore seyettim :mrgreen:

Ilk isim su bilgisayar hoparlorunden kurtulayim , referans monitor farkini arkadasim da anlata anlata bitiremedi, markasini modelini sormadim gerci.

En dusuk butce deyince ben de kendi butceme gore seyettim :mrgreen:

Ilk isim su bilgisayar hoparlorunden kurtulayim , referans monitor farkini arkadasim da anlata anlata bitiremedi, markasini modelini sormadim gerci.

Monitörler malum biraz tuzlu oluyorlar :) Odanın metre karesine göre çapları değişiyor sanırım. Arkadaşınıza danıştıktan sonra haber verirseniz çok mutlu olurum.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
içimizdeki rus meteyeviç pandayevski :p
normal teknodan bir kademe daha hızlı olduğu için mi hoşuma gidiyor bilemiyorum onuda anlamıyorum...
kanka biliyorsun ki rus milleti ayu hayvanıyla birlikte anılır, hoşlantın akrabalık bağından olabilir

ne demek bulamıyorum? "russian techno" yaz, cebine gelsin

birde şöyle birşey var, spotify müzik programından premium alırsanız youtubedan kat kat kaliteli bir müzik dinleme şansınız olabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar