Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

jant şeritleri yakışmış baya. Siyaha nası olur acaba :)

siyaha bizimki gibi parçalı şetirler olmaz düz kırmızı şerit varya o yüzden ama şunlar güzel durur
aM0dW5.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------

Mavide şerit olmuyomu fabrikasyon olarak?
Bizimkinde kırmızı varda adamlar düz kırmızı çekip göndermiş. İncecik ya.
Şöyle sticker vari bişey bari olaydı: http://i.ebayimg.com/images/g/aP0AAOSw3ydVlcLq/s-l300.jpg

sen alabilirsin türkiyede satılıyor :)
7XP7R5.jpg
[/url][/IMG]
bMYkqb.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar r25 le 3. ayımdaym.. 2 şeyini beğenmedim motorun, 1. si ön freni.. abi tutmuyo fazla basınca ön kayıyo , orantılı bi şekilde ön arka yapmak gerekiyor o da panik anlarında da o zor olabiliyor. bence frenleri yakısmamıs bu motora, 2. olarak motosikletimin arkadan görünüşünden nefret ediyorm bikaç tane foto video gördüm arkadan gelen arkadaşlarım çekmişler abi incecik kalıyo motosiklet. acaba diyorum kuyrugu sökmedim diye mi böyle kötü bi görüntü var. durdugu yerde kuyruk guzel duruyor sevıyorum ama hareket ederken zaten ınce ıyıce ınceltıyor gıbı geldı motoru. acaba kuyrugu söksem bi nevze de olsa istediğim görntüye kavuşurmuyum, az kald motoru satacam okadar sogudum.

Arkadaşlar r25 le 3. ayımdaym.. 2 şeyini beğenmedim motorun, 1. si ön freni.. abi tutmuyo fazla basınca ön kayıyo , orantılı bi şekilde ön arka yapmak gerekiyor o da panik anlarında da o zor olabiliyor. bence frenleri yakısmamıs bu motora, 2. olarak motosikletimin arkadan görünüşünden nefret ediyorm bikaç tane foto video gördüm arkadan gelen arkadaşlarım çekmişler abi incecik kalıyo motosiklet. acaba diyorum kuyrugu sökmedim diye mi böyle kötü bi görüntü var. durdugu yerde kuyruk guzel duruyor sevıyorum ama hareket ederken zaten ınce ıyıce ınceltıyor gıbı geldı motoru. acaba kuyrugu söksem bi nevze de olsa istediğim görntüye kavuşurmuyum, az kald motoru satacam okadar sogudum.
O kadar kafana takma nerdeyse bütün motorlar arkadan öyle görünür

Kuyruğu sökersen daha kötü duruyor. İnce lastik daha çok meydana çıkıyor. Frenler konusunda haklısın. Arka fren ön frenden daha çok tutuyor

Ön freni sevmeyen arkadaşlar kullandıkları lastiklerin markalarını da yazabilirler mi acaba? Ben rosso 2 kullanıcısı olarak ön frene bayılıyorum teker kitlese bile motor çizgisinden çıkıp hemen lowside olmuyor.

Ön freni sevmeyen arkadaşlar kullandıkları lastiklerin markalarını da yazabilirler mi acaba? Ben rosso 2 kullanıcısı olarak ön frene bayılıyorum teker kitlese bile motor çizgisinden çıkıp hemen lowside olmuyor.

Defalarca konusu gecmistir tabi ama yine Istanbul ici sorayim ;

Michelin Pilot Street- rosso 2 arasinda kaldim cogu 250cc kullancisi gibi.

Islak zemin performansi hangisinde iyidir ? Pilot street hava kanallari ve dis derinligi olan bir lastik ama Rosso 2`nin de cok cabuk isinip iyi yol tuttugunu biliyorum. Aslinda ikisinin de yeni takili oldugu farkli motosikletleri surdum ama alici gozuyle bakmadim, hava da iyi oldugundan ikisi de gayet iyi olarak kalmis hafizamda.

Tesekkurler simdiden

Defalarca konusu gecmistir tabi ama yine Istanbul ici sorayim ;

Michelin Pilot Street- rosso 2 arasinda kaldim cogu 250cc kullancisi gibi.

Islak zemin performansi hangisinde iyidir ? Pilot street hava kanallari ve dis derinligi olan bir lastik ama Rosso 2`nin de cok cabuk isinip iyi yol tuttugunu biliyorum. Aslinda ikisinin de yeni takili oldugu farkli motosikletleri surdum ama alici gozuyle bakmadim, hava da iyi oldugundan ikisi de gayet iyi olarak kalmis hafizamda.

Tesekkurler simdiden

Sakın sakın sakın ama sakın rosso 2 alma, yamaha r25 Türkiye grubu var facebookta oradaki arkadaşlarla whatsapp grubu aracılığıyla buluşup toplanıyoruz benim rossoları gören irc ye şükrediyor, 5000 km de biten, yoldaki tüm pislikleri toplayıp yarılan bir pist lastiği rosso 2 şehir içine gelmiyor.

Eski motorumda da michelin kullanmıştım, ıslak hava performansı efsaneydi o kadar diyeyim sana, ama street mi pilot 4 mü kesin bişey diyemem.

Sakın sakın sakın ama sakın rosso 2 alma, yamaha r25 Türkiye grubu var facebookta oradaki arkadaşlarla whatsapp grubu aracılığıyla buluşup toplanıyoruz benim rossoları gören irc ye şükrediyor, 5000 km de biten, yoldaki tüm pislikleri toplayıp yarılan bir pist lastiği rosso 2 şehir içine gelmiyor.

Eski motorumda da michelin kullanmıştım, ıslak hava performansı efsaneydi o kadar diyeyim sana, ama street mi pilot 4 mü kesin bişey diyemem.

motul tek marşlık yağ, rosso 2 "pist" lastiği. Bakalım bu forum daha neler görecek

Supercorsa da uçak lastiği.

Pirelli_Diablo_Supercorsa_SP_.jpg

motul tek marşlık yağ, rosso 2 "pist" lastiği. Bakalım bu forum daha neler görecek

Supercorsa da uçak lastiği.

http://www.hsmotoracing.com/images/detailed/3/Pirelli_Diablo_Supercorsa_SP_.jpg

Cevap bile vermeye değmez bu yazdığın, cümle alem rosso 2 aldık 5000 km' de lastikleri erttik bi sen doğrusunu biliyorsun değil mi?

Avrupalının yolu nasıldır bilmem ama lastik bizim ülkemiz yolları için lüks, parası olan alıyor 5000 km sonra lastiğin üstü kabaklaşınca yeniliyor. Ben barkına uydum aldım diğerleri gibi, bundan sonra michelinden şaşmam pirellinin tadını aldık.

merhaba..
Lastiklerinin kötü olduğunu gösteren resim atarmısın hocam? Neyle karşılaşacağımızı görelim kötü diyorsan..

Cevap bile vermeye değmez bu yazdığın, cümle alem rosso 2 aldık 5000 km' de lastikleri erttik bi sen doğrusunu biliyorsun değil mi?

Avrupalının yolu nasıldır bilmem ama lastik bizim ülkemiz yolları için lüks, parası olan alıyor 5000 km sonra lastiğin üstü kabaklaşınca yeniliyor. Ben barkına uydum aldım diğerleri gibi, bundan sonra michelinden şaşmam pirellinin tadını aldık.
Benim şuanki motorumda 13 bin km dir takılı olan rosso 2 mevcut aynı lastikler ile 3 defa da piste çıktım.

merhaba..
Lastiklerinin kötü olduğunu gösteren resim atarmısın hocam? Neyle karşılaşacağımızı görelim kötü diyorsan..

Yarın fırsat bulabilirsem çekerim ama şunu söyleyeyim yolda bulduğu tüm pislikleri topluyor, çakıl taşı dahil, forumdan bi arkadaş görmüştü gözlerinin önünde anahtarın ucuyla alstiğe giren mercimek boyutundaki hiç bi tarafı kesin olmayan yuvarlak çakıl taşının gömülü olduğunu görünce şok olmuştu. Harita metod defteri gibi lastik yüzlerce çizik dolu, sürekli uzun yol yapmıyorsanız şehir içi dur kalklarda perişan oluyor lastik.

Beyler motor şuan 750 kmde ara sıra kendimi kaptırıp deviri biraz yükseltiyorum rodaj bakımından çok sıkıntı olurmu

Beyler motor şuan 750 kmde ara sıra kendimi kaptırıp deviri biraz yükseltiyorum rodaj bakımından çok sıkıntı olurmu

750km deki motorda anlık 7bin devir üzerine çıkmak sorun olmaz. Bazen sollama yapman gerekir mecbur üst devirlere çıkarsın mesela. Bunlar olağan şeyler. Ancak devir kesiciye sokma(yani 13500 devre kadar çıkma)

Rodajdaki asıl amaç alışma sürecindeki motorun sürekli yüksek devir çevirmeden rahat bir alışma yaşaması. İhtiyaç anında anlıkta olsa 7bin devri geçmeyeceksin diye bir kural yok.

Ancak mümkün olduğunca yüksek devre çıkmamaya bak sen yine...

Son düzenleme:
Arkadaşlar izmir sabah havasında motorun ısısı yolda 3 tıkta iken 2ye düştü.Soğuk denebilecek bir havadaydı.2300 kilometrede ilk defa böyle bişey başıma geldi.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Arkadaşlar EICMA'da gösterimde olan R3 bu şekilde acaba özel bir versiyon mu?
*plakalık değiştirilmiş R1 gibi olmuş.
*akrapoviç egzoz giydirilmiş
* ön grenajların altına Yamaha yazılmış
* renk seçeneğinde kırmızı görülmemekte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar