Bnm motorda manetin oradaki havuz full dolu ondanmi yukarı çıktığı?Fren borusu içerisindeki hidrolik miktarı değişmeyeceği için frenin nerede kavradığı da değişmeyecektir. Kalın balata takarsan fazla yağ ön fren manetinin oradaki küçük havuzda toplanacaktır. Fren borusu içerisindeki yağ miktarı aynı kalacaktır.
Bnm motorda manetin oradaki havuz full dolu ondanmi yukarı çıktığı?
Benim drift cok yakmaya basladi galiba 65 liralik benzin aldim 370 de yedege gecti 400 de biter tahminimce sizinkiler nasil
merhaba dostlar motorumu satmaya karar verdim ama fiyat koyamıyorum. 2014 model 4500 km de michelin lastikli koruma demirli maxem 45 l. lik çantalı motor ne kadar eder. kırmızı renk drift
Driftlerin yedek deposu ne kadar benzin alıyor kaç km götürebilir ??
75 - 100 km gidiyor. Kara kışta 75 gittim, biraz insancıl sürerek 90 km gördüm. Bitmeden gidip benzin aldım. :mrgreen:
hadi ya30 km anca götürür diye düşünmüştüm sürekli
bide https://www.motoavm.com/ProductDetails/-ap-racing-157-sf-fren-balatasi/699/6427 bu fren balatası nasıldır driftin balatayla aynı gbi geldi bana uyumlumudur frenaja yardım sağlar mı ?
hadi ya30 km anca götürür diye düşünmüştüm sürekli
bide https://www.motoavm.com/ProductDetails/-ap-racing-157-sf-fren-balatasi/699/6427 bu fren balatası nasıldır driftin balatayla aynı gbi geldi bana uyumlumudur frenaja yardım sağlar mı ?
En az 75 km götürür yedek depo.
45 liralık bir fren balatası almak çok mantıksız. Ayrıca uyumlu olacağını sanmam. En iyi balata üstünde gelen balataydı bana göre. Daha sonra 3-4 sefer sırf denemek için değiştirdim. Tekrardan deltaforce olanından taktım. 5 lira çifti :mrgreen: Arka fren ile ön freni beraber ve etkili kullanabilirsen kendi freni yeter. Zaten fren çok iyi olsa bile teker kayıyor. Tekeri de kalitelisi ile değiştirirsen üzerine binen yükü ön amasörler taşıyamıyor ve burkulmaya başlıyor. Motor deli gibi sağa sola yalpalıyor.
125 cc bir çin malı motordan fazlasını beklemek, 45 liralık balata takmayı düşünmek fuzuli olur.
frenleri beraber kullanıyorum zaten hani biraz daha iyileştirsek diye demiştim bolca arka fren ön fren beraber çalıştım frenlerin limitlerini biliyorum artçım oldumu trafiği daha iyi okumaya çalışıyorum, hızımı düşük tutuyorum frenleme mesafesini uzun tutuyorum hani benimki aklımda soru işareti kalmasın diye![]()