Motosiklete Nasıl Başladım / Kırılan ayak - Dönen bilek

Kusura bakmayın videonun tamamını izleyemedim belki içerisinde bahsetmişsinizdir ama bu görüntü kaydındaki gps olayı nedir? Sonradan mi eklenti yoksa kullandiğiniz ekipmanin ozelligimi?

sony action cam gps özelliği. kameranın gps ni açıyorsun kayıt başlamadan önce. o verileri kaydediyor. daha sonra sonynin kendi programıyla videonun üstüne ekliyor.

Son düzenleme:
Benim kalbim racing motordan yana olsa da ben mantık evliligine NC ile devam ediyorum. Hız, viraj benim için bir tutku olsa da ne kadar eğitim de alsanız kaza ve yaralanma risk olasılığı daha fazla. Akıllı uslu NC ile yola devam.

Motosikleti
BWS 100
Video güzel, sıkıcı değil akıcı konuşuyorsun.
like ve subscribe'e gömdüm.:)

Benim kalbim racing motordan yana olsa da ben mantık evliligine NC ile devam ediyorum. Hız, viraj benim için bir tutku olsa da ne kadar eğitim de alsanız kaza ve yaralanma risk olasılığı daha fazla. Akıllı uslu NC ile yola devam.

sizinin için racing aşk değilde sanki motosiklete sempati duyan her insanın hayali... aşkı istemek gibi sizinki , aşkın kendisi sayılmaz :D ne edebiyat parçaladım be :queen: :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Video güzel, sıkıcı değil akıcı konuşuyorsun.
like ve subscribe'e gömdüm.:)

eyvallah teşekkür ettim :cat:

Multi-wiev program adi. Nasil cekildigi, gps uygulandigi ile ilgili bi video hazirlicam yakinda. Sony vegas programiyla ilgili basit kullanim videosu da cekecem beraber yayinlicam bu ikisini.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Ayne bende takipteyim :cat:
Eyvallah :)

+1 bende takip ettim. Biraz içimiz açılsın deniz görelimde:) Muhabbette hoş..devam.

Sti

Ben zaten takipciyim :D arkadasiniz icinde uzuldum acikcasi,ne guzel iki kisi beraber suruyomussunuz,heves iste,gecmis olsun diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar