Sony Action Cam Mini Kutu Açılımı - ilk ayarlar (bi hayırlı olsun alırım )

Uzun zamandır beklediğim kameraya kavustum. Ktunu açılımını videoya aldım, ilk ayarlarını yaptım. artık kullanıma hazır. İçinden kask için yan aparat yok onu ayrıca sipariş verip alacam. iyi seyirler. sorular varsa alabilirim.

https://www.youtube.com/watch?v=V0g2Xuy_UVM

beğendiğim bir kamera,bende almayı düşünüyorum.Özellikle titreşim halinde iken titreşimi ekrana yansıtmadan çekim yapan bir kamera olduğundan diğer alternatif uygun fiyatlı ürünleri tercih etmiyorum dolayısı ile şayet kayıt performansı testi yapacaksınız lütfen bu özelliğinde üstünde durarak inceleme yapmanızı rica ediyorum.Ayrıca bu kask aparatını nerden temin edebiliriz bunuda paylaşırsanız şimdiden bir hazırlık bizde yapabiliriz.:cat:

titreşimi süper absorbe ediyor. internette çok fazla detaylı anlatımını bulamadım kameranın o sebebten deneyerek ögreniyorum. yakın bi zamanda tüm fonksiyonlarıyla ilgili bi video çekicem.

Hayırlı olsun.
Benim de alasım var.
Daha çekim yapmadınız mı yoksa ben mi göremedim?

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo hayırlı olsun kaptan alırım bi kare

Aynından almayı düşünüyorum. Siz nerden aldınız?. Birde kaskın üstü değilde yanda olması için aparatı ayrıca almak mı lazım?
toplam maliyet hakkında bilgi alabilirmiyim acaba?

Aynından almayı düşünüyorum. Siz nerden aldınız?. Birde kaskın üstü değilde yanda olması için aparatı ayrıca almak mı lazım?
toplam maliyet hakkında bilgi alabilirmiyim acaba?

antalya süpermoto mağazasından hediye geldi bana bu kamera ama arkadaşım aldı geçen hafta saat kitiyle beraber 1190 tl. yanında yan kask aparatını (110 tl ) hediye ettiler geçen gün arkadaşıma... düşünürsen senin için görüşebilirim. yardımcı olurlar gene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar