BENELLİ TRK 502

Buralar şenlenecek bu gidişle mesajim bulunsun. Makine çok güzel görünüyor fakat egsoz masrafı var.

Aha istediğim alet.

Nolur şunun fiyatını uygun tutun ya nolur.

Ama 20 nin üstünde birşey gelecek ve yine ellerinde patlayacak diye tahmin ediyorum.

Şunu 14 e bir verseler. Oy oy oy.

Son düzenleme:
şakamısınız arkadaşlar. 14 bine 250 likler piyasada nc 700lerle neyderse aynı beygire sahip (47) torkuda yakın olacaktır. 500 cc çift silindir abs standart brambo kaliperler çift disk 22- 24 arası piyasayı sallar gibime geliyor

Aha istediğim alet.

Nolur şunun fiyatını uygun tutun ya nolur.

Ama 20 nin üstünde birşey gelecek ve yine ellerinde patlayacak diye tahmin ediyorum.

Şunu 14 e bir verseler. Oy oy oy.

Mondial 250lik gs çakmasını 10a kaptırırken bunlar... I-ıhhh sanmıyorum 20nin altında olsun.. Olsa çok can yakar ama vermezler ağa

bu motosikletin markası japon olsaydı fiyatı 23-25 arası olurdu.. benelli oldugu icin 20-22 arası olacaktır.. ama bence 17-19 arası satılırsa ciddi alıcı bulur.. bunlardan biri de ben olurum =)

hee ayrıca ulkemizde satısa sunulup sunulmayacagı da ayrı bir konu zaten...

Motorun titreşimini pek merak eden yok herkes fiyata kitlenmiş. Eğer diğer modelleri gibiyse adamı uzun yolda hadım eder bu.

malın ederi illa ki yüksek ama markası rakiplerinin karşısında baştan kaybediyor bitik, bu gerçeğe göre az kazanıp çok satma olayına gitmeleri gerekiyor, yoksa mondial cfmoto 650cc gibi ölü doğar, kendileri bilir ...

bu malı alacak adam gariban değil, markaya bakar, satış sonrası servise bakar, kim gider 20000 tl üzeri parayı çin malı motora bağlar, rüya görmesinler :)

ayrıca fiyat öyle yüksek olursa 2. eli de ölü olur, sonuç: kimse almaz ...

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar Benelli özveöz italyan mı ? Ducatinin hemşerisi mi gerçekten ? Yoksa çinlilerin yeni satış politikası mı? İtalyan etiketi ile bu motorları kullanıcıya kaktırmak ? Sitesine bakıyorsun bildiğin çinli motorların sitesine benziyor.Kuba motor getiriyor falan.Bilen biri varsa anlatsın.

Moderatör
Mondial 250lik gs çakmasını 10a kaptırırken bunlar... I-ıhhh sanmıyorum 20nin altında olsun.. Olsa çok can yakar ama vermezler ağa

250 cc 10 bin liraysa, 500 cc de 20 bin olması lazım :p
Bende sabah ilk gördüğümde bir iç geçirdim, olsa da pinsek dedim. Ne güzel 500 cc Enduro dedim, vaaş lastiklere bak dedim. Neyin çakması la bu dedim, sonra amaan çakmaysa çakma güzel yapmış adamlar dedim. Türkiye'ye gelmez dedim, gelirse de 25 binden fazla isterler dedim. İsterler ama satabilecekler mi ki la dedim. Gaakk gaak bi çay doldur kendine dedim, sonra nette gaste falan okuyup hayatın gerçekleriyle yüzleşirken unutmuşum bile.
Tekrar yine niye hatırlattınız ki şimdi konu açıp :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benelli markasını 2005 de çinliler(Qian jiang ) aldı,yani öyle made in italy filan değil
Bu saatten sonra Çin malı almam,Alana da mani olmam.

Benelli markasını 2005 de çinliler(Qian jiang ) aldı,yani öyle made in italy filan değil
Bu saatten sonra Çin malı almam,Alana da mani olmam.

Yazdıklarınıza katılıyorum, ek olarak İtalya'da dizaynının yapıldığı da iddia edilse de şu an herkes kopya diyorsa bu öz be öz safkan Çin olmuştur:)

Sizin eski Bisan roadstar 250'ye istinaden mevcut motorumu aldım, geçmiş paylaşımlarınız için teşekkürler.

tam kafamdaki motor tasarim da guzel ama benelli olmasi kafa karistiriyor. benelli markasi servis/satis sonrasi nasildir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saf kan çinli kesinlikle değil, brembo kaliperli absli hangi çin motoru gördünüz? Tamam bir çok parçası çin olabilir ama bu onu saf kan çinli yapmaz. Zira TNT 250 nin kullanıcısı oldukça memnun, bende bir kere kullandım müthiş bir ivmelenme var.

fuara gelirse bakarız.beğenirsek bi daha bakarız.alana hayırlı uğurlu olsun deriz.zira benelli 4 silindirlisini geçen sene 27-28bin'e vermeye kalktı.3 kişi almış mıdır acaba?
buna da 25 ister ve 2016 nın sonuna kadar anca getirebilirler. örn:benelli tnt25.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar